én egész komolyan megfenyegetem az asszonyt már akkor is ha havi 1x kimarad a hús
ha már összekapartam fáradtságos melóval ezt a testet ne sorvasszuk már el minden ok nélkül 😂
biztos jó lehet, de én annyira vidéki vagyok hogy meg sem kóstolnám 😃
mondanám hogy azt se tudom mi a cukkíni, de ez nem igaz mert kertészeti suliba jártam és volt zöldségtermesztés tantárgy is, de még kezembe nem volt sosem, de a lila kivitelű haverja sem
én úgy vagyok evvel hogy a zöldet egyék meg a növényevők, én meg a növényevőket eszem
én jövőre terveztem halat enni
a mostani horgászott csatornát hanyagolom, a másikra váltok engedélyt az meg színültig van törpeharcsával, azokat nem sajnálom mert gecik azt meg lehet enni, ráadásul szálkamentes és finom sütve
Halló ! Kérdés a motoros pecás csónakmotoros brigádhoz. Milyen elveteműlt 15-25 év közötti feltehetőleg szoci származássú csónakmotor karburátor úszója lehetet ez itt a képen. Tudom, goggle a batátnőd, de ő sem segített, hátha bűvölt valaki közúletek ilyen karburátor. Sajnos eltört, meg kellett volna hegesztenem, de valami habosított műanyag, hő hatására nem olvad hanem szenesedik és szétfujja a hőlégfúvó ereje. Az már extra lenne ha valakinek lenne is ilyen eladó. Kösz.
ha már összekapartam fáradtságos melóval ezt a testet ne sorvasszuk már el minden ok nélkül 😂
szóval inkább csak holnap lesz ebből valami
mondanám hogy azt se tudom mi a cukkíni, de ez nem igaz mert kertészeti suliba jártam és volt zöldségtermesztés tantárgy is, de még kezembe nem volt sosem, de a lila kivitelű haverja sem
én úgy vagyok evvel hogy a zöldet egyék meg a növényevők, én meg a növényevőket eszem
kicsit öregszik a szemem, nem látok olyan jól mint régen, a fiatal lányok is egyre szebbek emiatt
a mostani horgászott csatornát hanyagolom, a másikra váltok engedélyt az meg színültig van törpeharcsával, azokat nem sajnálom mert gecik azt meg lehet enni, ráadásul szálkamentes és finom sütve
mindenki avval hordta
Nem csak a lazacinges hosszorrú cipős szűknacis fajta? 😆