sokkal másabb, ha idegesít el lehet hajtani az édes anyukájához 😂
ismerettségi körben elég sok 5 éven aluli gyerek lett, én nem tudnám elviselni őket hosszútávon
mondjuk a gyerekekkel fura mód túl sok bajom nincs inkább az anyucik a full idegfeszítőek meg a következetlen nevelési módszereik
múltkor is a drága anyuci itt hisztérikázott hogy hogy lehetek ilyen kegyetlen amikor a 2-3 éves gyereknek megmutattam hogy az ollóval nem játszunk mert szúr, és az nagyon fáj, szépen szétnyitottam az ollót hozzányomtam az ujjához a hegyét, aztán amikor láttam rajta hogy ez neki nem jó elvettem, majd letettem az asztalra az ollót és adtam neki egy plüss lófaszt játszani
anyucit meg majdnem meg kellett vernem 😁
na azóta a gyerek az ollóhoz hozzá nem nyúl, meg ha én mondom neki hogy azt a valamit nem szabad az tényleg nem szabad, és megjegyzi, kurva okosak ezek a kis kölykök, csak az anyjuk nincs pofán verve legalább heti 2x amikor minden szart rájuk hagy
Nem aggódom, nekem tegnapelőtt jelentették be, hogy márciusban nagypapa leszek, úgyhogy vége a világnak.
Nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek.
Azután már csak a nyugdíjas első nap van, aztán meg amikor a gödörbe engednek.
Ez most? Mert pár éve is volt ilyen.
Nem is értem én ezt.
Ha olyan állapotban vagyok akkor leveszem magamtól a ruhát, de ha nem akkor meg mégis milyen alternatívára számít?
Ez benne van a pakliban, hogy a tűzoltó betöri a szélvédőt, meg szét ver mindent, ahogy a mentős is levágja a ruhát az emberről a testi épségem érdekében.
szerencsére egy jó ideig nem us kell, addig meg csak megdöglik a puska
már nagyon unom ezt a műveletet