Nálunk van egy olyan epizód,ez a 2000es évek elejéből,(na akkor ott nyomtuk intenzíven pér évig,)akkor jöttek a digitális fényképezők,lőttük a képeket videókat ész nélkül.Egy helyre lett gyűjtve és megállapodtunk hogy harminc év múlva nézzük meg,senki nem látta őket.Azt hiszem lesznek érdekes dolgok.
De gondolom azért régen te is intenzívebben nyomtad ezeket.Nekem már jó ha van évi pár ilyen alkalom,régen azért aktívabb volt a dolog.Mondjuk már elég is ennyi.
Te, ez elég kokesz! de egyébként fasza. Egyszer endurós haverokkal kimentünk csíkba, egy ottani székely enduróshoz, aki a haveroknak a haverja volt. na ő csinált olyat, hogy mondom neki :tudnánk itt egy micset sütni?, mire a székely haver: persze. odahozott egy vastalicska keményfát, begyújtotta, mikor leégett, a parázson nagyon fasza micset sütött, de közben annyira bepáleszesztem, h a végén azt se tudtam ,merre voltam fejjel 😂
A számítógép előtt munkavégzés miatt engem is elért pár éve a civilizációs betegség, a csuklyásizom gyulladása.
Na szóval. Az Algoflexben van izomgyulladásra is hatóanyag, így az egyben fájdalom és gyulladásgátló is egyben. Amikor messze megyek motorral és szélben, vagyis feszíteni kell a nyakizmot a sisak súlya és a menetszél ellenében, akkor az izom megsínyli.
Most már az is 90 körül lehet, bántuk, hogy akkor nem vettünk igaz most a konvektorba viszonylag nehezen tuszkolnék hasított akácot, de a klímába talán menne. 😁
ez 22tonnás papiron, de télleg félgázon bassza szét a 60centis kuglikat is, ha nagyon görcsös japánakácot hasitunk, akkor kell neki kicsit jobban odaverni a tüzet
de végül a belső membrán se bírta a 40bar nyomást
400 forint egy kocka
na ennyiért nem lesz tűzrakóhely, lenne 50 ezerbe
valami rozsdás drótot rátekerek hogy ne dőljön el
Na szóval. Az Algoflexben van izomgyulladásra is hatóanyag, így az egyben fájdalom és gyulladásgátló is egyben. Amikor messze megyek motorral és szélben, vagyis feszíteni kell a nyakizmot a sisak súlya és a menetszél ellenében, akkor az izom megsínyli.
Haztajira eleg a 45e ert ujitott aldis.