Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jófogáson megint valami buzi csaláshullám van. Figyeljetek ha hirdettek terméket. Whatsappon vagy lehet másnál más csatornán a feladás után szinte azonnal érdeklődnek mert nekik kellene. A fizetést intézik megrendelik a futárt de ahhoz hogy megkapd a pénzt egy gls linket csatolnak ami a kártyaadatokat kéri.
ok
vagy impala vagy semmi 😂
Aki ma nem motorozott, meg tapétázott az buzi. 😆
Rendben, majd lesz 3-4 havonta hozhatok ki... ezt meg elviszi TSanyi veje...
Jó estét! Nem tudja esetleg valaki hogy ki szokott fotózni a mátrai patkóban hétköznap, és hol lehet a képeket megnézni?
minimum 16 méter kellene nagyon szűken, de inkább 18 lenne az optimális
de mint írtam ráér
Oké.
este megnézem, ha nem elég akkor add a sanyinak nekem ráér akár jövőre is
10-12m nem mértem. Kevés?
hosszba mennyi az fejenként?
Na olyan 100m2 van most hulladék, azt osztom ketté így lesz Sanyának is. Viszik mint cukrot, ami keletkezik kis tekercs szinte azonnal eltüntetik.
Ez miben segitene?
Van ajto,csak feherre kell meszeli. 😆
októberig ráér akkor jön a villanyóra leolvadó addig álcázni kell a napos szettet
még véletlen se gondoljon semmit se, bár szerintem kb leszarja hogy van vagy nincs
Zoli, nézd csak, mit találtam!
Szerintem jól jöhet még az ötlet a Busz-projekthez 😂 😇
TSanyinak is kell, majd kettőbe csomizom. Ingyér van csak. Ma beszélek vezéremmel kérjen rá kiviteli papírt, attól függ mikor hozhatok.
kenyér
jelenleg nekem 350-be van egy kenyér persze ha full áras kesz a liszt akkor több lesz
aki fura hogy amit szombaton sütöttem még teljesen ehető, kicsit szikkadt meg jobban morzsálódik de tejesen jó
a bolti még másnap ehető, de nem az igazi harmadnap meg mehet a kutyának, ha véletlen mégsem akkor már kezd penészedni
ha annyiba kerül a 20 méter mint az 50 akkor inkább 50 kelkene aztán feldrótozom a kecskementes tyúkudvarba is és teljes zártosztály lesz
de ha sok zseton elég a 20 is, kell cukorra meg lisztre a pénz 😁
Nem is agyalunk mi ezeken a dolgokon. Melóba is megy a vernyogás, drága a kenyér, de a bagót azt meg KELL venni. 😂
Na akkor mennyi rongy kell neked? 412 a szélesség, hosszra...?
nagyon mást nem is tudsz csinálni
lehet lázadozni csak nincs értelme
amíg 5 enberből 4 mást akar addig nincs értelne semmi agyalásnak
marad a cigi pia pina és várjuk az utolsó óránkat 😆
Leginkább sodródunk az árral, nagyon nem ugatunk bele semmibe.
Hol van ez még a kicsúcsosodástól,most még él mindenki vidáman,ez majd szerintem 23 tavaszán lesz látható ,inkább úgy mondom hogy ott fog igazán elkezdődni.
Bezony,MZ,sot,a cb 1000R is ugyanez csak aluminium zartszelven.
Hja, emlekeim szerint a Hornetnel nem nagyon van oldalso merevites, tan sima gerincvaz fuggesztett blokkal es istenhozzad.
Amugy ezt lomoltak a hornethez csak ganyoltak a blokkjara egy hoki MZ vazat,ahhelyett hogy meghagytak volna ezt.Ennek meg se kottyant hogy felkenodtem a BKV kek mustangra,a hornet megnyekkent volna a vaznyaknal. 😂
Elotti elotti karbis lom. 😂Acel vaz,4,5"felni 160 as csoffadt gumi. 😂