A jófogáson megint valami buzi csaláshullám van. Figyeljetek ha hirdettek terméket. Whatsappon vagy lehet másnál más csatornán a feladás után szinte azonnal érdeklődnek mert nekik kellene. A fizetést intézik megrendelik a futárt de ahhoz hogy megkapd a pénzt egy gls linket csatolnak ami a kártyaadatokat kéri.
októberig ráér akkor jön a villanyóra leolvadó addig álcázni kell a napos szettet
még véletlen se gondoljon semmit se, bár szerintem kb leszarja hogy van vagy nincs
kenyér
jelenleg nekem 350-be van egy kenyér persze ha full áras kesz a liszt akkor több lesz
aki fura hogy amit szombaton sütöttem még teljesen ehető, kicsit szikkadt meg jobban morzsálódik de tejesen jó
a bolti még másnap ehető, de nem az igazi harmadnap meg mehet a kutyának, ha véletlen mégsem akkor már kezd penészedni
ha annyiba kerül a 20 méter mint az 50 akkor inkább 50 kelkene aztán feldrótozom a kecskementes tyúkudvarba is és teljes zártosztály lesz
de ha sok zseton elég a 20 is, kell cukorra meg lisztre a pénz 😁
Nem is agyalunk mi ezeken a dolgokon. Melóba is megy a vernyogás, drága a kenyér, de a bagót azt meg KELL venni. 😂
Na akkor mennyi rongy kell neked? 412 a szélesség, hosszra...?
nagyon mást nem is tudsz csinálni
lehet lázadozni csak nincs értelme
amíg 5 enberből 4 mást akar addig nincs értelne semmi agyalásnak
marad a cigi pia pina és várjuk az utolsó óránkat 😆
Hol van ez még a kicsúcsosodástól,most még él mindenki vidáman,ez majd szerintem 23 tavaszán lesz látható ,inkább úgy mondom hogy ott fog igazán elkezdődni.
Amugy ezt lomoltak a hornethez csak ganyoltak a blokkjara egy hoki MZ vazat,ahhelyett hogy meghagytak volna ezt.Ennek meg se kottyant hogy felkenodtem a BKV kek mustangra,a hornet megnyekkent volna a vaznyaknal. 😂
vagy impala vagy semmi 😂
de mint írtam ráér
Van ajto,csak feherre kell meszeli. 😆
még véletlen se gondoljon semmit se, bár szerintem kb leszarja hogy van vagy nincs
Szerintem jól jöhet még az ötlet a Busz-projekthez 😂 😇
jelenleg nekem 350-be van egy kenyér persze ha full áras kesz a liszt akkor több lesz
aki fura hogy amit szombaton sütöttem még teljesen ehető, kicsit szikkadt meg jobban morzsálódik de tejesen jó
a bolti még másnap ehető, de nem az igazi harmadnap meg mehet a kutyának, ha véletlen mégsem akkor már kezd penészedni
de ha sok zseton elég a 20 is, kell cukorra meg lisztre a pénz 😁
Na akkor mennyi rongy kell neked? 412 a szélesség, hosszra...?
lehet lázadozni csak nincs értelme
amíg 5 enberből 4 mást akar addig nincs értelne semmi agyalásnak
marad a cigi pia pina és várjuk az utolsó óránkat 😆