Egom kiskőröstől 350 km,egy zsák cukron mondjuk nyersz 6000 forintot,ha elbir 250 kilót az asztma akkor 60 rugó ami befolyik haszon,ebből 12e a rezsibenya.Tehát a netto 48e.
Szerintem most indulj el,és te leszel a kistérségi cukorszőkítő maffiás. 😂
amúgy asszonykettesével hirdja a cukrot haza, minden nap 2-3 kör
még kell egy nagyobb adag őszibarack lekvárt csinálni
lidlben egyszer bírt venni az elmúlt pár héten
Altalaban ket raklappal van kirakva,eddig mindig a raklapok fele vagy tobb volt meg,szoval passz.Azt ugye tudod hogy a zsakos az ipari,arra nem vonatkozik a rezsicsöki?
Es hat a palinkafozo ne az adobol tamogatott cukorbol csinalja az eladasra szant palinkajat.
kiskőrősön csak a teszkóban van cukor, lidl kirak minden reggel kb 10 kilót a coop meg a többi kis bolt nem is fárad a látszat árusítással
ahol zsákos cukor van ott 550 forintért adják, van bármennyi
a szlovákot elírtam mert 300 alatt van, egy pálinka főzős enberrel beszéltem most hozott egy kisbusznyit
Ne bassz már fel direkt kinézed a legdrágább helyet?
A madarasban 239 a tényleg rezsicsökkentett.
És pont azért vezették be a maximált mennyiséget mert felvásárolták és drágábban továbbadták.Így egyszerre max 2 kilot vehetsz.
A lidlnél detto. https://online.auchan.hu/shop/...
Nyilván. Nekem is ott lett gyanus, kérte a szállitási cimet de számlaszámot nem. Itt már kezdett érdekelni vajon hogy akar fizetni, direkt nem kérdeztem rá. Aztán egy teljeaen más számról jött egy sms mint a házhozszállitósnál higy a terméket megvásárolták meg egy link. Az valami idiota betűk de egy gls lapot adott be a vevő adataival meg a szállitás körülményéivel. Meg egy gomb a pénz átvételére. Na onnan már kellett volna kártyaszám meg később gondolom más is cvc vagy fasztuggya hogy lopnak. Kártyaadatokat meg csak ugy nem irkálunk semmilyen oldalra pláne a gls-ére. Az még sose fizetett csak pénzt vitt.
Hát hallod, ezekután nekem is elmegy töle a kedvem. Eddig mindkét irányba el lehetett üzletelgetni, egyszer basztak át régebben tizenezerrel amikor nem küldték a cuccot, de nagyértékűt meg mindig csak személyesen. Ezt leszámitva nem találkoztam csalókkal.
Passz. Elsőre nem tünik furcsának, de amikor már kártyaadatokat kér ott azért csak nem mennek tovább. Meg aztán a gls honlqpján ami azért nagyon jól lett kopizva, nem nagyon lehet pénzhez jutni.
csak vannak az embernek elvei 😉
+200 kiló élősúlyt
a fékezés kicsit szar volt 😂
5 mázsánál 100 ezer a különbség megéri ennyiért elmenni 300 km távot
Szerintem most indulj el,és te leszel a kistérségi cukorszőkítő maffiás. 😂
Kiskőrösről?
még kell egy nagyobb adag őszibarack lekvárt csinálni
lidlben egyszer bírt venni az elmúlt pár héten
északi szomszéd teliárban kurva drága euróért adja kicsivel drágábban mint itt a rezsicsökkent ár
Es hat a palinkafozo ne az adobol tamogatott cukorbol csinalja az eladasra szant palinkajat.
ahol zsákos cukor van ott 550 forintért adják, van bármennyi
a szlovákot elírtam mert 300 alatt van, egy pálinka főzős enberrel beszéltem most hozott egy kisbusznyit
A madarasban 239 a tényleg rezsicsökkentett.
És pont azért vezették be a maximált mennyiséget mert felvásárolták és drágábban továbbadták.Így egyszerre max 2 kilot vehetsz.
A lidlnél detto.
https://online.auchan.hu/shop/...
akkor hogy is van a rezsicsökkentett ár?