Akkor maradok csóró pina búvár 🙂
Szerencsére nem vagyok válogatós ,elég ha borotvált punusa ,tulajdonosa legyen 18 22 között ,viseljen kis kerek tenyérbe illő cikiket, alakja legyen őzike mosolyogjon sokat szeresen nagyokat szexelni ..... hajszíne mindegy 😍 😍
Hogy a faszba ne lenék irigy 😤
Ha én csábítgatnám a ügyfeleket ilyen fotó albummal lebuziznának 😂 😂 😂
Pedig biztos hogy ügyes vagyok 😁 amit ép csinálok
Itt a baj lehet 😂 Honda sor 4-es volt ???
Szerintem érdemes egyből ajándék tisztítást kérni ,gondolom csak letud mosni egy mocit 😂 😂 😂 https://www.sportmotor.hu/albu...
Gondolom azért nem tudta meg csinálni mert a ép a műhelyt cicomázta színes kis izzókkal utána meg átkellet válogatni fényképeket pózolok kütyüvel, pózolok akkuval ,pózolok kipufogóval ........................ stb 😂
Siralmas hogy most ő modell vagy motor szerelő nem képes eldönteni ,mondjuk modellnek gyenge mint a harmat szerelőnek meg amit olvastam nem valami szuper .De fiatal még keresi önmagát 😂 😂 😂
Zsír teccik az asszonkának. ráakasztottam neki egy pár Heco dobozt szépen szól vele. Hálás érte, h segítettél benne. Persze nekem a szomszéd helyiségbe egy onkyo tx838as megy 130w hangfalpárral+ subwufer, az nagyobbat dörömböl, mikor garázsbuli van a haverokkal, de neki tök jó a kis Pana. Üti-vágja mellette a boxzsákot, mint akinek elmentek hazulról. 😄
Akkor egyik volt apósom tényleg magy horgász lehet a szemedben, még a 80'-as években tass környékére járt és el kellett kísérnem pérszor, na őt sosem láttam halat fogni nyilván az ámbrásra utazott viszont békát sokszor fogott bottal, műléggyel így halat ugyan nem, de rántott békát ettem. 😬
ha csalni akarnék akkor elmennék a környékben található valamelyik tóra fognék nagy pontyot és mutogatnám hogy ezt fogtam a csatornába
van ilyen fizetős tó vagy 5-6 is a környékben
a lényeg az hogy amíg a nép iyen 1.5-5 kilósakat fog én meg tudjam fogni a nagyobbat, és ott ahol rengeteg a hal ott javarészt csak a szerencsén múlik mit fogsz, ahol jóval kevesebb a hal ott a felkészülésen múlik minden
persze lehet csemege kukoricával is nagyot fogni, de amikor 20 ponty akad egy nap és van benne 2-3 nagyobb az tényleg a vadásszunk a tyúkudvarban stílus
pipi is egy pöcs, a sok "kis szemét" helyett foghatott volna 4-5db 20as körüli halat akkor igazi horgáznak nézném
így meg olyannak amilyenek mi voltunk 12 évesen, mindegy mi akad csak legyen jó sok
Szerencsére nem vagyok válogatós ,elég ha borotvált punusa ,tulajdonosa legyen 18 22 között ,viseljen kis kerek tenyérbe illő cikiket, alakja legyen őzike mosolyogjon sokat szeresen nagyokat szexelni ..... hajszíne mindegy 😍 😍