Előbb nézd meg a helyet, te fax. Nincs ott semmi. Nyílt, egyenes országút, előzni tilos, záróvonal, pár100 méteres egyenes szakasz + vasárnap reggel, amikor a madár se jár ott... tipikus pénz beszedő hely...
Amikor van oka a sebesség korlátozásnak, egy szót se szoktam szólni.
"Az ügyfél által üzemben tartott, fenti rendszámú gépjárművel 2022.06.26. 08:12-kor, 4. számú főúton
a 243 km + 050 méterszelvénynél, a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II.5.) KPM-BM
együttes rendeletnek (KRESZ) a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó 14. § (1) bekezdés
d) pont-ban/ben foglalt előírását megszegve, a megengedett legnagyobb 60 km/óra sebesség helyett
úgy közlekedtek, hogy a járműnek a sebességmérő által mért sebessége 112 km/óra volt. A
sebességmérés hitelesített mérőberendezéssel történt."
Hát igen, így jár, aki nem szereli át a régi autójából a blokkolót ☹️
Egyébként a tetves qrva anyjukat, nincs ott semmi, a nagy országúton kint a 60-as tábla, aztán fél km múlva feloldva... na, ugyan hol mértek? 😡
Rohaggyon az összes sün az annyába
Na jó de te hülye vagy.Drótkerítésre ragasztani kétoldalúval?Há,noooormális?Értsd meg, rendeltetésszerű használat mellett nem érheti napsütés,mindemellett a hőtől idővel nem hogy gyengül hanem rásül.pl Sokkal könnyebb egy 1 éves autóról leszedni a díszlécet mint egy 10 évesről.
Akinek nincs újfajta rendszáma a motorján, az buzi.
:-)
11.500,- forgalmival. Amúgy NINCS lehetőség pótlásra, mindenki újat kap, illetve ha valaki nem sajnál 56 ezret a régi külön legyártására, annak még lehet a régi is.
én a festékbótba kapható azt a ződ színűt használom(kezeit széttáró) A felület valóban nem a leg megfelelőbb hisz tűzvédelmi táblát drótkerítésre raktam vele. Na ott éri szél, eső, hideg és tűzőnap(kezeit széttáró) Mondjuk ahhoz képest van ami 8 éve is bírja már, de van amit újból kellett tenni(kezeit széttáró) Nem azt mondom,hogy ez a ragasztó nem jó, mert, hogy kiváló (meghajlós) Azt írom, hogy a napsütés gyöngíti idővel(kezeit széttáró)
Akkor szar ragasztót használsz,vagy a felület szar.Mondjuk eleve nem értem hogy érheti közvetlen napsütés,mint ahogy a nevében is benne van ”kétoldali",tehát mindkét oldalán van valami.
Én kb 2mm-es würthös kétoldalú ragasztóval felragasztottam és 2db 5-6-os csavarral feltekertem(nem tudom már mekkorák) élő ember nem szedi azt onnan le.
nekem is vannak így táblák felrakva de ez a kétoldali ragasztó is csak ott fasza ahol nem éri a közvetlen napsütés. 2-3 évi napoztatás után van, hogy elengedi(kezeit széttáró)
Nemtom, mit rágódtok ezek a rendszám tartón, ma már olyan kétoldalú ragasztó szalagok léteznek, amik a szekrényt megtartják két arasznyi csíkkal...
1x egy fém prospektus tartót feltettem ilyennel egy szállodai ajtóra 2 db 5 centis csíkkal - utána NEM BÍRTAM leszedni... ott kellett hagynom 😁 biztos szidtak utána a takarítók 😁
~12 rugóm és 15percem bánta az ocsmányirodában. Bementem, felvették a jegyzőkönyvet hogy elveszett, kezembe nyomták az újat, mehettem a pénztárhoz, szóval nem kell ezt túllihegni.
Az a baj, hogy a mostani rendszámok elég fos anyagból vannak és nekem körberepedt a csavar körül, és úgy hagytam el.
Régen, még a cocializmusban ez is jobb volt, ott szép vöröscsillag fejű csavarral gyárilag volt rögzítve és nem is hagytuk el.
A Hondán a vételtől számítva második héten szakadt le az a kurva rendszámtartó a menetszéltől....200-nál, de ez mellékes 😆 aztán most kiöntöttem szaniterszilikonnal a rendszám mögött, az megfogta rendesen. Szerintem ha a rendőr le akarná szerelni, nem menne neki egy darabban 😂
...bléd ezért nem érti... 😂