huszonévesen jó fülem volt, 5 db hangot meghallottam minden tartományban
mostanra kibaszott szar lett, a magasakat elég jól megnyírta a vasas cég
olyanokat meghallottam hogy peca közben fújó szélben valaki jött a kis tó másik felén és zörgött a nád, haver semmit se hallott........
én nem szeretem a fejhallgatót, hallom a zenét de nem érzem
a tücc-tücc a belső részek rezgése nélkül semmit sem ér
szóval ha nem rezeg a szar benned akkor kár is hallgatni 😂
amúgy a high-end különbségeit szerintem alig pár ember hallja meg, persze egy sal hangfalhoz képest mindenki, de amikor már a többszázezres tápkábelek és hangfal tüskékről van szó azért itt elveszik kb minden fül
Ha van rá pénzem miért ne? Dolgoztam kőgazdagoknak némelyikkel "jó" viszonyban is voltam és elképesztő dolgokra költöttek mert az ára nem hiányzott sehonnan sem és akkor miért ne? Ha számolni sem tudnád a lédet olyan faszságokat vennél amire most azt mondod amit éppen írsz pedig...........épp most kűrtam el a következő motor árát egy olyan marhaságra ami simán lehet ugyanakkora bukó mintha motort vennék és még a derekam is ugyanúgy fáj ha beleülök..... 😄
az a hülyéknek készülnek, csomó ember van akinek több a pénze mint az esze, na ezek vásárolják ezeket a high-end cuccokat
kb 1% hallható minőség javulásért kifizetnek 1000x annyit
Azon tulvagyok 25 eve,mostmar nem lehet,se mutet,se kontaktlencse,ani van a balos -2 rol -3 lett,a jobbos nem valtozott.
Bar meg mindig jobb mint a 25 evvel ezelotti -12.
lassan 50 évig elvoltam most már leszarom
igazándiból annyi a leg látványosabb hogy a tengert sok esetben zöldnek látom
ez nekem full zöld víz, a háttér meg kék
mostanra kibaszott szar lett, a magasakat elég jól megnyírta a vasas cég
olyanokat meghallottam hogy peca közben fújó szélben valaki jött a kis tó másik felén és zörgött a nád, haver semmit se hallott........