Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindent lehet mérni, amit nem az nincs, de a képzelet az határtalan
simán elhiszi az ember 50 felesleges millával a zsebben hogy egy 5 millás hangfal kegyetlen jó szól és az 500 ezeres meg okádék szarul.........
Te igazából igénytelen vagy, csak sokan ezt lebecsmérlő kifejezésként használják - én pl. most nem. Egyszerűen egy jellemző. Mint az, hogy kövér vagy, meg hogy kétkezi munkás. Ez igazából egyik se baj, de valahogy a legtöbb ember nem ezekre a tulajdonságokra vágyik.
Legközelebb mész a barmosokkal szólj, igaz csak az egyik van most talpon ugye.
Én ma is mentem volna veled a világ végéig ! 🙃
Ez is nagyon sarkos. Mennyi kell ahhoz, hogy ne számítson és boldog legyen az ember. Ini boldog, szerintem a családja is az.
Sőt mi is azok vagyunk. :)
Jól tettétek Csőri, majd megyünk együtt is. Mostanában nem jön össze a tali, de no problem ettől még minden oké barátom!
Hát igen... a pénz nem boldogít... ha van 😂
én nem igénytelen vagyok hanem elégedett
de
a lottó ötös jól esne, akkor már nem kellene ennyit se dolgozni mint jelenleg, szóval több időm lenne semmit se csinálni
aki azt mondja hogy nem kell az ingyen pénz az hülye, ilyen a világon nincs, ellenben attól még nem kell pazarolni értelmetlen faszságokra mert van rá pénz
Ma ott fagyiztunk a zöldséges mellett ! 🙂
NEKED tökéletes... és a jelenséget mérni egyáltalán nem lehet, hallani viszont általában igen. A többi stimmel 😁
Most már ezt is tudom ! Én ezek szerint roppant igénytelen vagyok , mert elég sokmindenből elegem van , néha ! 😊
Én meg inkább sok vernyogót akiknek semmi nem jó, mindig csak sírnak, ez szar... az szar... amaz szar... eközben körül nem néznek, csakis ŐK a saját gondjuk bajuk, az élet jobbik oldalát nem látják semmiben. Akár csak egy pl.: családi fagyizásban, strandolásban, kirándulásban...
Érdekes, te mindig ezt tolod, "ha akarnám, lenne pénzem" de úgy látszik, nem akarod, szóval akkor igényed nincs - vagyis igénytelen vagy! 😁
...de ez még mindig jobb egy fokkal, mint pl. Pipi, akinek pénze is van, mégsincs igénye 😅 (max csak arra költ, hogy még többet spórolhasson)
nekem sima 2 eres vezeték megy bele, se árnyék se föld, szóval nincs csere lehetőség, és ez így is tökéletes 😁
láttam pár tesztet de egyik se volt meggyőző, mérni lehet ezt-azt de hallani nemigen
egy 3x0,5 vezetékhez képest persze hogy jobb, de már egy árnyékolt 3x2,5 képest lófasz különbség van
Mi számít csórónak?
Nem vagy egy elveszett... sok jó ötleted van amit lehetne kamatoztatni.
Hát én "elégedett" embert alig ismerek, csórót viszont sokat.
nekem még hitel se kellene csak annyit kellene dolgoznom mint a többi pórnépnek máris lenne egy csomó felesleges pénzem
szerintem a "nagyon vágyott" l300 meglenne 2-3 éves plusz pénzből, és nem az alja lom kivitel
de mivel igazándiból mégsem kell így nem is dolgozok csak egy egész keveset
Valójában igen.
Tudod, hányszor hallottam már ezt a dumát? 😅 bár annyi millióm lenne most 😅 - de persze mindig olyanoktól, akik sosem próbálták ki (mint te sem)
Egyébként a leghülyébbek mindig azt a dumát tolják, hogy: "Pakstól kellene ilyen vezeték, akkor lenne értelme" - szóval ta a 300 méterrel kezdő vagy! 😂
sanyi szótárában azt jelenti
aki nem nagyravágyó az neki igénytelen
Szerintem az az elégedett ember. Sajnos nagyon kevesen vannak... Minket zargatnak hitelekkel, hogy vehetnénk fel, de nincs mire mivel semmi nem hiányzik az életünkből ami eget rengetően fontos lehetne. Kiemelt ügyfél a bank adatai alapján. :-D
egyszer majdnem elmosogattam, de hazajött és gyors abbahagytam, akkor még nem volt mosogatógép és víz már meg volt engedve, ha később jön 3 perccel akkor nekikezdek
ellenben mosni már többször is mostam az elmúlt 25 évben 5 alkalomnál biztos többször
Tehat ha valakinek a szotaraban szerepel az ELEG szo, az igenytelen...?