Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már azt hitték, hogy veszett fejsze nyele de csak besétált az idióta palimadár(fetrengős)
A zsák megtalálja a foltját 😂
Én utána járnék a helyedben(gondolkodós) Valami nem kerek a retyó körül(szemeit körbeforgató) Rád néztek, látták milyen elesett vagy tudták, hogy nem fox feszelegni azt rád sózták az eladhatatlan szarjukat (gondolkodós)
nyomjuk fel a vén libernyák buzit a környezetvédőknél.
Lehet be is zúzzák hivatalból az autóját Ő meg kap 2 év letöltendőt 😅
nekem nem engedi letölteni ismeretlen webhely figyelmeztetéstől zenél az egész monitor 😅
Tudod kinek küldözgessél vírusokat hipohonderkám 😂
Pedig nyilvánvaló.háromnapja ezen a faszságon rugózol, amit mindenki ellentétesen használ, neked meg fogalmad nincs róla de OLVASTAD.
Nem fáradsz el saját magadtól néha?
😅
Az a csak kettős tömegű lendkerék meg csak a turbó ha ezek közül bármelyik elhánnya magát össze kell ám pakolgatni a havi 800 eurót 😅
Néhány hónapig az asszonyod fog eltartani, hogy össze tudd kupacolni(fetrengős) Bár neked van egy nagy szerencséd(gondolkodós) Van még rajta 3 év gari az a gari jó esetben téged már túlél 😅
írtam neki én is úgy sem fogja elhinni(fetrengős)
A hülyék pont attól hülyék, hogy nem tudják, hogy azok 😂
én nem így gondolnám(kezeit széttáró)
én használnék, de valamiért a c2-őm nem viszi(kezeit széttáró)
de nincs összefüggésben az első indítás a stop/start rendszer funkciójával. (kezeit széttáró) Ha indulsz pecázni először minden képen be kell, hogy indítsd az autót(gondolkodós) az a kütyü onnantól van üzembe tehát neki a járó motor az alaphelyzet mivel kikapcsolásra találták fel. onnantól kezdve, hogy te elindított a szarodat ő állítja le is indítja újból(kezeit széttáró) A szerkezet funkciója az autó leállítása/STOP/ majd visszaindítása/START/ Inikém ne tetesd magad hülyébbnek mint amilyen vagy te már így is kellő mértékben az vagy ne tetézd(ujjával nemet mutató) faszságot hozol fel (kezeit széttáró) kibaszásból a sógorommal átrakatom az enyémet az asztrádba de úgy, hogy soha ne lehessen kikapcsolni szopkodjál egy kicsit vele most már te is😅
Tied ott állt már vagy tiz éve 😂
Szerintem hívd fel a sztar vars-ból lukot asszem az életben maradt, na azoknak vannak geci erős lézerjei, még kardot is csináltak belőle(meghajlós)
A Renault Hungária - vagy a Közlekedési Hatóság nálad biztos jobban tudta értelmezni - amikor kiadta az adott típusra a forgalmazási engedélyt. Nem hiszem hogy a 2019 közepén bejelentett új típust suttyomban árusították volna...
"hogy minden direkt-befecskendezéses vagy turbós benzinmotort 2018"
"Vagy"! Tudjuk értelmezni, ugye?
Az enyém ugyan turbós, de NEM közvetlen befecskendezéses.
Még egy ki érdekesség, magadra ismerhetsz, te is mindig ezt ismételgeted, aztán meg.... https://autovizsgalat.hu/merge...
Abban az időpillanatban ?Mégis melyik időpillanatban?Én úgy látom 18tól nincsenek időpillanatok.
"Az Euro 6c emissziós szabvány 2017-ben lett bevezetve. Ez a norma kimondja, hogy minden direkt-befecskendezéses vagy turbós benzinmotort 2018 szeptemberétől benzines résecskeszűrővel kell szerelni"
Meg hogy részecskeszűrő: nincs.

A rönyónál gondolom tudták, hogy abban az időpillanatban mi volt szükséges a forgalomba hozatali engedélyhez.
azért aki férfi létére olyan autóval jár aminek egy pina van az elején az nem férfi 😆
Mit olvassak rajta, hogy 999ccm meg 3 henger?női autó. És Te végigolvastad hogy 18tól kötelező az opf?akkor a tiédbe hol van?
Bennragadt. Lehet egy csomó más is.hiányzik.belőle 😁
Biztos kivágta a rőnó kereskedès…
Nem.
Jószar........nem eladó?