Basztattam, leszedtem vissza raktam, próbáltam indítani de ugyanaz csak teker. A hibakód ki lett ütve nekem nincs hozzá programom így most nem tudom vissza jött vagy sem.
Szerintem a CBR-ed olyan volt még, hogy tekert lekapcsolva is. Volt nálam múlt héten egy F2-es és az is olyan volt, hogy csak szikrát nem ad de teker ugyanúgy mintha mi sem történt volna.
Ha törlöd a hibakódot visszajön? Ha igen akkor nem látja valamiért a borulás szenzort. Mindenképp ott tapogatozz
Lehet, hogy hibakód törlés nélkül nem is jön helyre, ezt nem tudom megmondani biztosra.
Fiúk a Street 675 meg nem teker még mindig ha a kormányon a gyors leállító le van kapcsolva. A műszerfalon is elalszik szinte minden lámpa ha az off-on van. Amint átkapcsolod egyből ac-zik meg felgyullad több visszajelző. Az első 1050-es meg még a műszerfalat se hozza be a háttérvilágításon kívül, úgy kiüti. Le videozzam a garázsba mindegyiket?
https://drive.google.com/file/...
Nekem no para,sose marad gyorslealliton.Kizart. q
Lehet, hogy hibakód törlés nélkül nem is jön helyre, ezt nem tudom megmondani biztosra.
Fiúk a Street 675 meg nem teker még mindig ha a kormányon a gyors leállító le van kapcsolva. A műszerfalon is elalszik szinte minden lámpa ha az off-on van. Amint átkapcsolod egyből ac-zik meg felgyullad több visszajelző. Az első 1050-es meg még a műszerfalat se hozza be a háttérvilágításon kívül, úgy kiüti. Le videozzam a garázsba mindegyiket?