Haha köszi a kommenteket bocsi aludtam éjjeles műszak után, a “gond”, hogy minden a helyén van. Szét lett szedve gyertya csere után megnéztem de minden a helyén van. Megnézem még egyszer és igen indítózik, tekeri de nincs szikra.
Kommented szívesen meghallgatom főleg ha azt mondod kihez vihetem eloxálásra (feketére) a teloimat,
1kocsog cégtől kértem ajánlatot de szarnak a fejemre, mindezt szept 23 óta
A piros leállitó nem lehet mert akkor inditani se enged már az első genes Street sem és a befecskendező rendszert is áramtalanítja. Simán szerencsétlen volt a szerelő és ahogy leszedte a tankot meg a légszűrőházat, útba volt neki a légszűrőház tetején a sok relé meg a borulás szenzor és gondolom lehuzkodott mindent csak a borulás szenzort nem dugta vissza. Arra panaszkodik a gép, hogy nincs rádugva a szenzor. Le a tank és egyértelműnek kell lennie, mert ott lóg vagy elszakadt a kábel. Ha nem lenne hibakód és csak szikra hiányába szenvedne akkor meg fejtetőn tette volna vissza a szenzort, valakinek nem egyertelmű az UP felirat rajta Ha nem megy hozd el és megcsinálom
Mert hagyod hogy nyulkáljanak
Máskor csapj a kezükre vagy ha csapattok a lámpánál fordítsd el a slusszkulcsot húzd ki és dobd el ,persze imindezt a piros lámpa alatt de úgy hogy mire zolddé vált te már el is húztál
A régi kis Honda csopperem volt ilyen - egyszer rohadtul meg is szívattak vel, persze valahol a "világ végén": a parkolóban valaki viccből átlökte, én meg - mivel soha nem használtam a vészleállítót - nem is gondoltam erre. Az akkut negyedóra önindítózás, basztatás (meg karbi pucolás, meg minden.... ) alatt teljesen lemerítettem, mire rájöttem hogy mi is történt. Szerencsére tolással azonnal indult. A GéeSöccá' az meg se nyekken, ha át van váltva a kormánykapcsoló, azt azonnal észreveszem (ezt is átnyomta már valaki).
Valami szenzor csatlakozot szét huzhattak és elfelejtödött helyreállitani. Álltában nem nagyon romlik el. Jártam.én is igy a sajátommal gyertyacsere után. Bonthattam vissza az idomot.
1kocsog cégtől kértem ajánlatot de szarnak a fejemre, mindezt szept 23 óta
Máskor csapj a kezükre vagy ha csapattok a lámpánál fordítsd el a slusszkulcsot húzd ki és dobd el ,persze imindezt a piros lámpa alatt de úgy hogy mire zolddé vált te már el is húztál
Enyém áramot sem kap
Kurvahülye helyen van.