Ez a csati minek a milye? Árván maradt és nem tudom ki-kivel van a nagy szerelés után... Az biztos, hogy NEM vízhőmérséklet, levegő hőmérséklet, légtömeg, AC, üzemanyagszintjelző, OBD. Lehetséges, hogy valami gázállás érzékelő...? A válaszokat és ezzel a segítséget előre is köszi!
Sok apróságban.Nem egyszerre egy facelift során fejlesztettek,bár az is benne van.De útközben is,igaz azok inkább technikai jellegűek,mint a fesszab,generátor,váltónál volt egy rugó,a vízpumpa is módosult az idők folyamán.De az újabbakba belekerült a benzinszint jelző,az abs,vagy a gyorsváltó,legalább lehetőségként,13 után már can-bus,ettől a vezetéksaláta átláthatóbb.
Nagyon kevés az esélye, hogy lesz itthon eladó 2016-os, tavaly nyáron árultak egy kifogástalan állapotú 2013-ast (nagyon jó áron), de akkor még én se nagyon tudtam, hogy mit akarok, de most már igen
Megszoktam a sportmotorokat, sose pályáztam, mindig hosszabb-rövidebb túrákra használom, bár nem tudom mennyire lesz kényelmes a Kawa után, mert 186cm magas vagyok és úgy tudom jóval kisebbek, mint a sor 4-esek.
Ez a csati minek a milye? Árván maradt és nem tudom ki-kivel van a nagy szerelés után... Az biztos, hogy NEM vízhőmérséklet, levegő hőmérséklet, légtömeg, AC, üzemanyagszintjelző, OBD. Lehetséges, hogy valami gázállás érzékelő...? A válaszokat és ezzel a segítséget előre is köszi!
Egyébként mitől jobb egy 16-os Daytona, mint egy 13-as?
Egyre felmásztam,de nagyon gyötrelmes volt a segg az égben könyökök a térdnél.
Maradtam a street-nél.
Megszoktam a sportmotorokat, sose pályáztam, mindig hosszabb-rövidebb túrákra használom, bár nem tudom mennyire lesz kényelmes a Kawa után, mert 186cm magas vagyok és úgy tudom jóval kisebbek, mint a sor 4-esek.
Rs2020