Néztem ezt a kínai bizgerét a hondár,de még nem vitt rá a lélek.
Egy gyujtáskapcsoló on-off kellene egy vészleállító és egy önindító gomb. Nem négy M&M-s cukorka.
Ahh,a blokk gyakorlatilag az F2 blokkja,95 környékéről,az F3 97 től a hornetbe azért került ez mert jó és 99 től a sportosabb f4 jött .A hornet is akkor indult,reszeltek rá egy gyakorlatilag MZ vázát,pár idomot,és egy 180 as gumit csak a tengelyt hosszitottak meg,logikus,én is így tettem volna.
Amúgy csak fejreforditod,letekered az ezer csavart ami összefogja ketteveszed majd a fogaskerék sort a tengellsel kiemeled.En lefuztem a fogaskerekeket mert jobb ha osszekopott párok vannak,aztán tömítő paszta állagú S mehet minden vissza.
Kromofág nem fogja leszedni az eloxálást. Csiszolás az leviszi meg talán valamikor még olvastam, hogy forró víz kis trisóval lemarja. Ez egy nagyon vékony réteg és kémiai úton, anyagába színezik meg az alut vele.
Zoli de azért butuskák, mert valszeg tudták előre hogy Hornetbe is belekerül, akkor vagy csinálták volna meg úgy hogy a Horni is 160-as gumin szalad vagy az F3-on, hogy a hátsó lánckeréknél elcsalták volna azt az 12,6 mm-t Aztán mehetett volna egy az egybe a blokkcsere.
Egy gyujtáskapcsoló on-off kellene egy vészleállító és egy önindító gomb. Nem négy M&M-s cukorka.
Eladni miért is ?
nem adom el emiatt a szurket.
Remelem erosebb a lampaburaja.
Amúgy csak fejreforditod,letekered az ezer csavart ami összefogja ketteveszed majd a fogaskerék sort a tengellsel kiemeled.En lefuztem a fogaskerekeket mert jobb ha osszekopott párok vannak,aztán tömítő paszta állagú S mehet minden vissza.
Zoli de azért butuskák, mert valszeg tudták előre hogy Hornetbe is belekerül, akkor vagy csinálták volna meg úgy hogy a Horni is 160-as gumin szalad vagy az F3-on, hogy a hátsó lánckeréknél elcsalták volna azt az 12,6 mm-t Aztán mehetett volna egy az egybe a blokkcsere.
Minek hívják angolul/mémetul!
Szájmon, ezt aztán megépítették. A színére meg nem tudom megmondani, jogy k*rva jó vagy k*rva rossz Araboknál szerintem tarolna
https://www.ebay.co.uk/itm/274286264660