na ehez nem is kell ismeret.
veszel egy legalább 140ccm-is, erősebb vázas motorkát.
belépő szintű MTB áron, oszt hajtol e.
persze kiröhögnek, hogy mi ez a szar.
akkor kölcsön adod és megilletődnek. akkor te kuncogsz
Felesegemnek lehet hoigy veszek majd egy pitbike-ot, de csak azert mert en is akartam mar egyet... ..ugyis hamar megunja majd, en meg mar reg ki akartam probalni.
megmondtam a felesegemnek hogy Reka lanyom addig nem kap motort (meg elektromosat sem), amig nem tanult meg normalisan biciklizni...utana majd meglatjuk...
Majd , ha egyszer meg akarsz szabadulni tőle , tudni fogod , mivel ajándékozd meg!Adig meg mond neki , hogy azért nem kap motort , mert veszélyes és félted!
varjal, de lattad volna: felesgem derekig a hutoben, en kajalok..erre hirtelen hatrafordul hogy: vegyel mar nekem legyszives egy crossmotort!
Mondom, mar ne haragudj, de minek az neked? (egyszer meg magyarorszagon engedtem neki vezetni a robogomat -a 4 meteres vizlevezeto arokban kotottunk ki, motor a hatunkon..)
Erre azt mondja hogy o is szeretbe megtanulni motorozni..
Én is megígértem a kislányomnak , hogy kap egy rózsaszín motort , mondtam neki , hogyvolt tm - ben ilyen színű , és megeggyeztünk , hogy az jó lesz neki!
Ha szét tudod kapni annyira hogy belemerítsd az alkatrészeket, akkor arra tökéletes a csiszolás-zsírtalanítás-kólába áztatás-leolajozás.
Ha nem lehetséges, akkor kóla helyett hidegbarnító (azt elég rákenni).
Ha nagyon zavar a dolog, lehet kapni ún. hidegbarnító pácot (2-3e Ft), kisebb hibák eltüntetésére jó lehet az is.
Vagy lehet másmilyen felületkezeléseket is elkövetni házilag, mondjuk citromlébe vagy kólába mártással (foszfátozás). Persze ehhez tudni kéne hogy eredetileg mivel volt a felülete kezelve (sok, Keserű-féle cucc pl. szinterezve van)...
veszel egy legalább 140ccm-is, erősebb vázas motorkát.
belépő szintű MTB áron, oszt hajtol e.
persze kiröhögnek, hogy mi ez a szar.
akkor kölcsön adod és megilletődnek. akkor te kuncogsz
Red Dot-ot milyet szabad megvenni légpura?
Úgy értem mi az a legolcsóbb ami már használható?
csak 140-től felfelé vegyed, hobbira márka szinte mindegy!
Szerintem.
http://youtu.be/Vg3SDsYhxsI
varjal, de lattad volna: felesgem derekig a hutoben, en kajalok..erre hirtelen hatrafordul hogy: vegyel mar nekem legyszives egy crossmotort!
Mondom, mar ne haragudj, de minek az neked? (egyszer meg magyarorszagon engedtem neki vezetni a robogomat -a 4 meteres vizlevezeto arokban kotottunk ki, motor a hatunkon..)
Erre azt mondja hogy o is szeretbe megtanulni motorozni..
Na, én ezért (se) nem nősülök meg szaporodok...
Hálás köszönet GD!
Ha valamiben tudok segíteni a Trialmotorban megtalálsz.
Ha nem lehetséges, akkor kóla helyett hidegbarnító (azt elég rákenni).
Gondoltam feljavitom......
Vagy lehet másmilyen felületkezeléseket is elkövetni házilag, mondjuk citromlébe vagy kólába mártással (foszfátozás). Persze ehhez tudni kéne hogy eredetileg mivel volt a felülete kezelve (sok, Keserű-féle cucc pl. szinterezve van)...
Aszem esélytelen a dolog akkor.