hello koszi szepen hat ki probalom most terv veszek majd par sztkas szemuveget motorozasra mert ezzek a 50 ezreseket sajnalom mar belle eroltetni sisak szemuveg elgorbol stb hihetetlen nincs olyan cross szemuveg ami szemuvegeseknek keszul ,bringasknak mar van clipses most kuldik ki :) no melatjuk .
hi igaz tudom de en szemembe turkaljak maseba nem gond
de egyenlore ell zarkozom ettol ambar tudom ez lesz a megoldas hamarosan ,milyen lencset tolsz?fogalmam sincs mik vannak .
Mindenkitol elnezest kerek, akiknek igertem hogy utananezek a motoralkatreszknek... Kicsit csuszik, mert most indul a vallalkozasunk/garazsunk, ugyhogy meghalni nincs idom.. De betartom, amit igertem, meglesznek az infok!
de ha van valalami tuti melo ottkint érdekelene, mi itthon legyártjuk te meg eladod ezek vagyunk www.zsojo-kipufogo.hu meg ilyet is gyártunk még eladásra www.szeglemezpresgep.hu
Mennyiért adná a Parilla?
Várd meg mennyit mond Andris , valószínű az ő ára lesz a legalacsonyabb , ha nem jön össze , akkor a tm gokartokhoz van minden itthon és a hajtókar lehet hogy azonos.
de egyenlore ell zarkozom ettol ambar tudom ez lesz a megoldas hamarosan ,milyen lencset tolsz?fogalmam sincs mik vannak .
Sajna én is optikás vok és nehezen de a progrip szemüvegbe épp belefér a keret,amúgy nem kényelemes
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Mikor jossz haza?
te mivel foglalkozol kint?
Várd meg mennyit mond Andris , valószínű az ő ára lesz a legalacsonyabb , ha nem jön össze , akkor a tm gokartokhoz van minden itthon és a hajtókar lehet hogy azonos.