Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neszójjábe!
mi ez a katinasdi kerem szepen ennye bennye :P itt motoros oldal uzemel ,,.,
Ha az ilyen egyszerűen menne...
Vgy menj el zsoldosnak, ott valogathatsz..

Ha nem lenne csaladom, en mar reg ott lennek valahol a Kozel-keleten...
Ha igazán szépre akarod megcsinál(tat)ni, akkor szétszedni, polírozni/szálcsiszolni, újrabarníttatni...de ez olcsóbb cuccoknál (légpukk, ruszki sörétes) akár a fegyver piaci értékéhez közelítő árú mutatvány is lehet...
értem és kössz.
de mit lehet csinálni az ilyen lekopottal?
Többféle felületkezelés is lehetséges, ebből csak egy a barnítás (hívják kékítésnek is amúgy) és azt is lehet többféleképpen csinálni.

Amúgy a használattól a barnítás is lekopik!
biztos többet fogtad mint én a HM-ben az AK-t; 2/év
Az az erdekes hogy a FAMAS-rol kopott mint a vesztes...
O, Kossz!
Csá !
Úgy nevezik , hogy "barnítás". Felhevítik pirosra , majd olajban hűtik le , ettől lesz fekete.
ertetem nyugtaztam
Valaszoltam! Faszbukon is!
gmail szaktekintese javasolt
Majd GD valaszol neked, en csak hasznaltam oket...
Hello TotalMilitary topic.!

Olyan kerdesem lenne, hogy a fegyvereket mivel festik?
Vagyis mi az a fekete bevonat rajtuk, valoban festek?
47 -ből még félre is teszek......
Akkor jo...van 47.000 forintom, abbol megelek?
Huuu,ezekhez en mindig hulye voltam...de szeparalt telokrol mar en is hallottam, csak sosem lattam szetszedve...
Sziasztok!
Motorom első telója Marzocchi Magnum,ugye mindenki tudja hogy a felül állíthatom a teleszkóp lágy,kemény csillapítását.De vajon a vissza csillapítást azt hol?Alul én nem láttam semmilyen állítási lehetőséget,csavar stb,egyszerűen nincs.Olvastam viszont érdekes dolgot:Separate Function Fork szeparált teleszkóp az egyik teleszkópszár csillapít, a másikban van a rugó a gyorsabb állítás érdekében. Volt Tm 80ccm gépem ez előtt ugyanez a telo volt benne,szimeringeket cseréltünk+olaj és meglepően a két telószárból csak az egyikben volt rugó,érdekes jelenség volt a szerelő azt sem tudta mi ez,nyílván én sem előtte nem volt még szét szedve soha mi bontottuk meg először.Össze raktuk úgy ahogy volt is tökéletesen működött mondanom sem kell hogy igen jó vélemények vannak erről a telokról és semmi bajom vele,csak nem tudom hogy a vissza csillapítást hol állítsam?
Esetleg tud valaki ezzel kapcsolatban segíteni?
Itt minden rendben, dübörög a gazdaság, és nagy a jólét.....................
Na mi van, semmi sem tortenik otthon, ami erdekes?
Az igen bakker nem kevés:(