Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nomadnak: Éééhhhééjjjjjj a világ tetején:
Vasárnap?
na mi van,Mindenki motorozik?ide nem ír senki?
fürdőszobában lecsaptam szemeteslapáttal,sajna máshogy nem értett a szép szóból de örömmel jelentem,semmi baja,kiraktam és elrepült,többet biztos nem akar hozzánk berepülni
vigyázz akkor ezentúl az efféle fedelekkel
Németország az uticél
sajnos odacsípte az öntött vas vízóraakna fedél, Melyik ország fele nézelődtök?
Nem baj, ez van! Most azért kell háttérbe helyezni egy picit, hogy rákoncentráljak, hogy évek múlva majd újra előre jöhessen :)
Read only módban nyomom mostanában errefelé :) a motorozás már egy ideje pihenőre van kényszerítve sajnos.. és ahogy most állnak a dolgok még jóóóideig ott is marad...
nicsak,kit fútt erre a szél
bár én csak egy taknyos kölyök vagyok, meg motorozni se nagyon tudok, de szerintem ez a vitakeltés nem épp idevaló téma, szóval én azt javaslom, hogyha érdembeli hozzászólást nem tudsz a témához fűzni akkor inkább ne is fűzz hozzá semmit.
akkor te csaj vagy?
nem gond,lökjed....
háp-háp
bár ott tartanánk már...egyenlőre 30-án megyünk ki az őszi szünetre
megnézzük milyen házakat ,lakásokat osztogatnak nem bánnám ha már nem itthon karácsonyoznánk
ejnye,hol nyúkááátáááá vele?
Nálunk is kéne ilyen azért szinte az összes videóban a legtöbb kawa nagyon megy ott a 636 meg újabb 6osokat is láttam.
inkább mint szidkolodzás sértegetés....
gondoltam,hogy nem fér ki több belőled,csak egy hápogás
nem hát,,,nem lopott mozdonyt,,,,,nekem semmi bajom vele,,,,neki van velem baja,,,,,,,pedig nem is találkoztunk még,,,,,,
Te meg lelépsz? Jól teszed. Ha van valami meló megyek én is.
Ha már ilyen Kawásba fordult a fórum ma