Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király vagy!

A bocsánatkérés ha nem haragszol elmarad...

Jó motorozást!
Mentél már egy keréken 200 fölött?én igen,tök király adrenalin bomba volt,,,,,,nem azért hogy dicsekedjek,hanem,mert hogy motoros sztoriról írjak
ok
szerintem az volt email címem megírtam , ott beszélgessünk , akkor senkit nem zavar
Na ez most kötekedés?
Motoros mivoltja,pedig a Zsu barátnőm motoros társának az ismerőse ez a seherezádé,,,neki szegeztem,mert oda nem ír be ahova én írok,,,így itt szólt neki,nem neked,,,egyébként meg nem vagyok féjszbukon meg sehol sem,,,,csak itt,,,,,simán csak tovább kellett volna lépned ezen.....na akkor most jöhet a bocsánat kérés
igazad van , mindenben , én is rugdosnám , anya meg itt sír , de hétfőn , vagy kedden lesz a fókuszba , az anya , védi a lányát , én nagyon megmondtam a véleményem , de a lánya , azt mondta , muszáj , meg védeni , idáig ki maradt , most mi a fenének áll , riport elé én csináltam a haját , lehet , hogy sztár leszek
fodraszzsuzsa@gmail.com
nekem ezek újak,nem is nézek tv-t mostanság
már én is ezt mondom
legalább jöhettem majd hozzám ha nagyot akartok motorozni
Természetesen ha kifejted a motoros mivoltát a dolognak akkor elnézést is fogok kérni....
Hallod pajtás?! Összetéveszted az oldalt a facebook-al... talán ott kéne lökni ezt a sztorit.Ha motoros dolgoddal kapcsolatban írsz azt szívesen veszem,de erre a szövegre ezen az oldalon valahogy nemvagyok vevő...

Minden jót!
mi az emailed?
hát ,nagyon megütném a fejét,,,,még neki áll följebb és hogy hazudik,hogy vele hogy beszélt a Claudió,,,,anyám ezt simán taposnám,,,,,tudod mit,mondd meg neki,hogy azt üzenem,hogy egy raklap kutyaszart többre tisztelek,mint ezt a retket,,,ez nem ember ennek a vére helyett genny folyik,,,,nagyon sokat hisz magáról,de pont egyenesen arányos az alpárisággal,,,,,"Claudió mellet nem basztam senkivel",,,,ilyet egy nő szájából?semmit nem tett le az asztalra,de szart kavarni és hisztizni azt tud,,,,úgy megrugdosnám....
meg is érdemli igen , ennyire
na ,ma a kis Sherike megkapta,,,tényleg ennyire hülyének néz mindenkit?a gergő faszára megy,mert hiányzik neki Claudió
hhhóóó,melyiket,,,a vigyorgóst koronával a fején,,,menjél,az igaz barátokkal mindig van mód megtalálni a találkozás útját,,,,,tűnés ebből a porfészekből
ez ám az élet...fél 1-ig dolgoztam,utána go haza és be az ágyba és most ébredtünk fel
de tiszta szívemből kívánom , hogy jó legyen kint
net ott is van
kurva hideg lett , ha belegondolok , hogy nem rég még napoztam
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
de hogy is áááááááá szívesen látunk
lehet nem kell mostanában motorozni,ilyen szar időt
viszont úgy néz ki hogy már nem sokáig maradunk itthon,amint sikerül kint venni lakást,megyünk mi is ki Bendegúzzal.
nem is tudom melyik szmájlit tegyem a végére.... vagy
ha nem zavarok...szívesen
az jó , repüljetek