23. án jönnek a Tomiék azt összeböllenünk valahol.Szóltam Ádámnak is és titeket is szívesen látnánk pöcsös!De ha egyedül jössz, arra inkább nem mondok semmit
Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
én is úgy érzem felhígult szar lett ez a topic, kéne nektek nyitni egy valóvilág fórumot (vagy lehet már van is, kerested?), és ott tolni. szerintem ez egy motoros fórum.
Szeptember 3.ka óta ma írtál be és az sem sikerült tartalmasra.
Ja még egy motoros sztori,Predator K2 barátom 1.55 ment a H.ringen.
Na ehhez szólj hozzá,,,,,az a királyság,nem a keró.....és veled mi van?egyéb motorozással kapcsolatos komoly produktum?
olvastam , hogy nem vagytok jól , még mindig betegek vagytok ? láttam hercegnőt táncolni , gratulálok hozzá , nagyon szép , és nagyon jól táncol
lehet , hogy ez is baj , hogy beírtam ?
23. án jönnek a Tomiék azt összeböllenünk valahol.Szóltam Ádámnak is és titeket is szívesen látnánk pöcsös!De ha egyedül jössz, arra inkább nem mondok semmit
Namajdpofázunkcsá!
Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
figyelek ám
amúgy szerintem nem rossz kölök a Bozsó
akkor miben zavar ez téged?!
ne osszad már,hogy ki mit csináljon,,,,,,,,ha meg felhígult szar lett ez ,akkor mit keresel itt?
én is úgy érzem felhígult szar lett ez a topic, kéne nektek nyitni egy valóvilág fórumot (vagy lehet már van is, kerested?), és ott tolni. szerintem ez egy motoros fórum.
de biztos nagykirály motoros a Bozsó,hogy másoknak megmondja mit hova írjon
Ja még egy motoros sztori,Predator K2 barátom 1.55 ment a H.ringen.
Na ehhez szólj hozzá,,,,,az a királyság,nem a keró.....és veled mi van?egyéb motorozással kapcsolatos komoly produktum?
helyzet javulgat,nem sokkal jobb
lehet , hogy ez is baj , hogy beírtam ?