úgyis csak nevetünk már az egészen,mindig kérdezem volt-e a titokzatos telefonáló,akinek ennyi pénze van hogy 250 ft kapcsolási díjért + még amit beszél,250/ percért hívogatja...egészségére,ha ezt élvezi hát rajta
igen...töröltettem egyszer már magam...az indok egyszerű:van valaki aki annyira a szívén viseli a sorsomat hogy ha én a Sportmotorra kiírtam hogy húúú,mondjuk Törökbálinton voltam a GSR-es barátaimmal,akkor máá valaki hííítta(persze szám nélkül) a férjemet hogy húúú,a feleséged Törökbálinton volt és látott valami faszival,biztos félrekefélt....
de aztán még a párom mondta hogy nehogy mááá valami kis buzi miatt hanyagoljam a Sportmotoros barátaimat,szarni rá
na hétfőn mehetek okmányirodába mert a forgalmiban(bítlijééé) a környezetvédelmi besoroláshoz 2-es van írva....most menjen el fél napom ezzel a hülyeséggel,ami nem is az én hibám
fújjon erre Téged is
tegnapúgy eláztam mint az állat,előbb ki kell kúrálnom magam mert elkapod a taknyosságot
de aztán még a párom mondta hogy nehogy mááá valami kis buzi miatt hanyagoljam a Sportmotoros barátaimat,szarni rá
aztán rájöttem hogy csak nevet változtattál