szevasztok nekem fuchs 5w-s volt benne de a 10w-el az igazi sokkal keményebb jó uton fasza, mondjuk szar uton kicsit kemény de ez igy jobb mint az 5w-s. kellemes folyadékdús estét :)
Na hogy 1szerűbb legyen! Nézd meg ezt a pdf-et.
Alul van egy táblázat a gyári olajokra. Nekem Suzuki L01 villaolaj volt a gépben, ami jó volt nekem. Ahhoz a 2,5W-s olaj jó viszkozításban a Motultól. Pedig jópáran(persze akik még nem cserélték ki) az 5W-set meg a 7,5W-set mondogatták...
Hát én mivel úgy éreztem, h a gyári jó volt bele, annak megfelelő viszkozításút kerestem bele. Na itt aztán volt keverés. Volt vagy 5-6 márka amit megnéztem, mind1iknek az adatlapját, aztán ami 5W-nek volt írva az volt vagy 15W-s stb...
Jó a gyári olajnak a csillapítása vagy rossz? Elsőnek ezt kell eldöntened. Ha túl kemény lehet lágyabbat vagy ha túl puha akkor keményebb olajat belerakni. Vagy ha jó a gyári meglesni a katalógusban a viszkozítási értékeit, és hozzáválasztani egy hasonlót.
meleg van,meló ezerrel de holnap és holnapután pihi végre,hisz megérdemlem füvet nyírtam,közben a gyerkőc quadozott,nekiment a lábamnak és egy kicsit bibis lett úgy kell,mééér ne ugrottam arrébb
Alul van egy táblázat a gyári olajokra. Nekem Suzuki L01 villaolaj volt a gépben, ami jó volt nekem. Ahhoz a 2,5W-s olaj jó viszkozításban a Motultól. Pedig jópáran(persze akik még nem cserélték ki) az 5W-set meg a 7,5W-set mondogatták...
http://www.motul.com.au/produc...
Jó a gyári olajnak a csillapítása vagy rossz? Elsőnek ezt kell eldöntened. Ha túl kemény lehet lágyabbat vagy ha túl puha akkor keményebb olajat belerakni. Vagy ha jó a gyári meglesni a katalógusban a viszkozítási értékeit, és hozzáválasztani egy hasonlót.
Nekem 5W-s ajánlottak bele.Te milyet tettél bele?
Oksi.
Shell Advance Fork olaj van ott a Hondásoknál, de én a netről rendeltem jobbat olcsóbban... ITT
Irj majd egy árat.
Meg a motorszerelőnek is megírhatnád az elérhetőségét.Villa olajat hol tudok venni jó áron?5W-s kellene
Nemtom, meg kell néznem majd otthon.
Szeretném azt is cserélni.