a hangyának a szája pont jó helyen van a tankon bocsesz,ezt nem hagyhattam ki
na majd megnézem a mocidat,majd megbeszélünk valami találkát ahova már Erát is hozod
A Spyke kabát kb 3 éves,az egyik alkar részénél van egy kicsi sérülés ami a képen is látszik.Újonnan vettem,70 ezer volt akkor ,van hozzá egy becipzározható mellény amit sohasem használtam,és egy zselés gerincprotektor,amit a belső hálóba lehet belerakni protektorként.
25 ezer az ára
A shox nadrágot tavaly vettem újonnan,koptatót lehet rá tenni,mérete XXL.Kb 4 szer volt rajtam idén.30 ezer a boltban 17- ért odaadom akinek kell.
mennyi az a nem drága?
én is kaptam egyet ma,már minden napra van másik,lassan meg kell szabadulnom tőlük meg mindig egyre kisebb kell,ami mondjuk nem baj
Apa meg a még mindig pöttyös kölök Alsóörsön van ma,lenyúlták a bííítlit mert Apa nem kocsival jött haza...motorral kell mennem dolgozni este de asszem megázás lesz ma ebből
na majd megnézem a mocidat,majd megbeszélünk valami találkát ahova már Erát is hozod
25 ezer az ára
A shox nadrágot tavaly vettem újonnan,koptatót lehet rá tenni,mérete XXL.Kb 4 szer volt rajtam idén.30 ezer a boltban 17- ért odaadom akinek kell.
én is kaptam egyet ma,már minden napra van másik,lassan meg kell szabadulnom tőlük meg mindig egyre kisebb kell,ami mondjuk nem baj
Fasz kivan ,pont ma vettem egy overáltot....
Mondjuk nem vóót drága
nem ám,kialudtam magam