Sziasztok!
A környéken tudtok valakit,aki foglalkozik kipufogó felszereléssel?
Használtan szeretnék venni,de mivel a ZX-6R-em 3 csavaros felfogatású,nem nagyon találok rá valót.Ezért gondoltam rá,hogy valami mesterrel ráfaragtatnám az "új" dobomat. Köszi előre is!
Igen sajnos elég kihalt ez a fórum, most sajnos nekem kimarad egy darabig a motorozás 8öltést kaptam a lábamba:(
de a legroszabb, hogy sárvárt is kikell hagyni:( vagy lehet úgy motorozni?:D
Köszi mindenkinek a segitséget tehát senkinek(kivéve 2 embert) .Ez a forum egy vicc ja szombathelyen meg nincs motoros közösség a klubról neis beszéljünk erről ennyit
én jelentkezöket keresek júli 27-ére 17:30 szombathely városház utánna max kiséret az oladi új templomhoz utánna pásztor csárdáig kis gáz cibálásal.ha valaki kedvet érez hozzá és benne lenne irjon nekem privibe és a többit megbeszéljük.légyszi osszátok vagy keressetek meg köszi mindenkinek széles utat mocistársak
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk! http://szallas.hu/sipos-apartm...
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
Ha valaki valamit tud gurulással kapcsolatban vagy valami mocis összeröffenés dumálással vagy csak 1 laza körre akk légyszi jelezze 06303740557.(sms is jó mert nem biztos feltudom venni a mobilt)addig gurulok 1 laza karikát erre arra.széles utat mindenkinek
Tud valaki valamit ennek a motornak az előéletéről?