Ruhát Ausztriában vegyél. Itthon elég gyér a felhozatal és az árak is az eget verik. Persze ott is lehet arany áron vásárolni, de árban is több a választási lehetőség náluk. Gumit tudsz a Rumi úton cseréltetni. Amúgy rendelni te s tudsz a netről bármit. Ezért felesleges bemenned, hogy katalógusból válogass.
Eladó a képen látható ONE INDUSTRIES HART AND HUNTINGTON sisak.
Méret: MD, 57-58 cm
Amerikából rendeltem tavaly.
A sisak nagyon jó állapotban van mint a képeken is látható!
3F Vision szemüveggel.
Kérésre több infó!
iÁr: 40.000 Ft
Sok mindenük van és persze ott vannak a katalógusok drágább is, olcsóbb is, mint a shox, mert azt mondjuk közép kategóriának tartom!
Tényleg mindenbe tudnak segíteni!
Én speciel nem nagyon ismerem a PZS jelenlegi kínálatát, de ha már a Zanati úton jársz, érdemes benézned a yamahába. Shox cuccokat forgalmaznak, és még nagyon sok mást. Egy betekintést megér.
Tudnátok segíteni nekem? Sisakot,bőrkabátot szeretnék venni, de nem tudom h Szombathelyen hol érdemes utána nézni. Vagy ha nem Szombathelyen akkor a környékén vagy Zegen?
Valaki nem tudja megmondani nekem,hogy a 2012.04.28-án rendezett (ha jól tudom) Vipers-es motorostalálkozón készült képeket valahol meg tudom tekinteni?
akit érdekel,előtte 10 órakor balogunyomból fog indulni egy Mindszenty emléktúra,csehimindszentre,ha mindenigaz a végén Áldást kapnak a motorjaink is:)
tényleg szombaton meg tréning:)
én a piacnál látlak néha miközben várok a buszra :D
arrafelé lakom, szal gyakran járok arra
Méret: MD, 57-58 cm
Amerikából rendeltem tavaly.
A sisak nagyon jó állapotban van mint a képeken is látható!
3F Vision szemüveggel.
Kérésre több infó!
iÁr: 40.000 Ft
Vasárnap (20-án)lehetne menni!
Tényleg mindenbe tudnak segíteni!
Tudnátok segíteni nekem? Sisakot,bőrkabátot szeretnék venni, de nem tudom h Szombathelyen hol érdemes utána nézni. Vagy ha nem Szombathelyen akkor a környékén vagy Zegen?
Jah,és gumit hol tudnék cseréltetni?
Előre is köszönöm!
Valaki nem tudja megmondani nekem,hogy a 2012.04.28-án rendezett (ha jól tudom) Vipers-es motorostalálkozón készült képeket valahol meg tudom tekinteni?
http://szombathelymoto.atw.hu/
HÚSVÉTI MOTOROZÁS KÉPEK
akit érdekel,előtte 10 órakor balogunyomból fog indulni egy Mindszenty emléktúra,csehimindszentre,ha mindenigaz a végén Áldást kapnak a motorjaink is:)