itt osztrákba,van valami hasonló rendezvény mint pesten lesz a motor show?mert gondolom olyankor jó áron lehet ruhát venni,meg láttam a honlapotokon,hogy ti voltatok már kint valami ilyesmin
Mindent be lehet itt is szerezni csak jó embernél kell keresni De egyébként én is így látom a dolgot. A "megrendeljük" -től meg hülyét kapok. Multkor azt találtam mondani, hogy internet nálunk is van és én is tudok rendelni.
Ruhát Ausztriában mert e téren Szombathely halott ügy. Olaj: eddig én is castrolt használtam évekig viszont most váltottam motulra. Azóta sokkal finomabban viselkedik a váltó.
Eddig én is a netről rendeltem, de most csak 2liter kellene. Hihetetlen hogy a normális motoros boltok 90százaléka Pesten van a maradék 10ból meg 9 az alföldön. Az 1 százalék meg Győrbe, ezen a részen meg semmi...
sziasztok van egy gilera mxr 125 ös mocim nagyon szeretem de télen egy kisseb átlakité/felujitást terveztem a szdétszerelés és egy pár alkatrész megvan ami viszon kéne az egy lánckerék láncszett és 2 db tükör+fetéket hol tudnék venni jo áron avgy hol tudnám fujatni OLCSON válaszotokat elöre is köszi:)
hamár hideg,akkor szánkó bob stb:)forraltbor:):P