Hello. Gondolom jónéhányan voltatok a sárávári motorostalálkozón, és páran használtátok is a váti elkerülőt. A napokban hallottam hogy állítólag ott fix traffipax van telepítve, bár én nem láttam. Valakinek észrevétel ezügyben?
A Vadásszal szembeni utcában, kocsival suhanva, félszemmel az egyik udvarban láttam két motort az egyik talán SV meg egy sárga DRZ-t?!
Azért gondoltam tán te voltál!
Ahogy írtatok az infókat össze állt a fejembe egy kép...
Ha Vasvár és kék hornet, akkor csak egy ember jut eszembe a volt kolléganőm férje Séllei Laci!
Remélem nem Ő volt, de ha mégis akkor bízom abban hogy sérülései nem súlyosak és nem maradandóak!
Eladó a kis Yamaha Jog-om és gondoltam Ti (Te és Norbi) több robogóst ismertek itt Szombathelyen mint én! Norbi ment is vele!
És hátha érdekel valakit!
Egy kis leírás és képek:
Tavaly csináltattam magamnak, munkába jártam kb 1100-1200 km mentem vele! 1 éve áll!
Kapott egy tuningot ami gyári karbival van szóval nincs felhúzva, (95kg-om alatt) egyenletesen gyorsul a Racing Company 120-as tuning óra szerint 80-85 ig!
Tuning cuccok:
Motoforce 70cc alu henger(12-13LE), Tiltás Nélküli Elektronika, Malossi Fly kuplung, Bettella variátor, meg Gianelli Reverse kipufogó. új ékszíj ma! Nem lopott anno kereskedésben vettem adásvételivel, garanciával!
Egy-két karc van rajta, de nem vészes! Nem csörög, nem zörög, fékek jók, gumik újak, és normál fogyasztás!
Igazi kis Mide Race!
103.000Ft
100km-et egybe elég seggelni rajta az tuti :D
Azért gondoltam tán te voltál!
Gratula a Balcsi túrához!
Ha Vasvár és kék hornet, akkor csak egy ember jut eszembe a volt kolléganőm férje Séllei Laci!
Remélem nem Ő volt, de ha mégis akkor bízom abban hogy sérülései nem súlyosak és nem maradandóak!
Persze ez attól is függ, hogy milyened van :)
lehet fogom magam aztán méretre vágok bele hungarocell-t :D
(Mugen race kabát)
Csak még nem tudom hogy lesz-e rá idő szombaton vagy nem!
az ár nem nekem folyik be hanem gyerekek táboroztatására fordítjuk üdv Bence
talán valaki ráharap :)
Szia!
Eladó a kis Yamaha Jog-om és gondoltam Ti (Te és Norbi) több robogóst ismertek itt Szombathelyen mint én! Norbi ment is vele!
És hátha érdekel valakit!
Egy kis leírás és képek:
Tavaly csináltattam magamnak, munkába jártam kb 1100-1200 km mentem vele! 1 éve áll!
Kapott egy tuningot ami gyári karbival van szóval nincs felhúzva, (95kg-om alatt) egyenletesen gyorsul a Racing Company 120-as tuning óra szerint 80-85 ig!
Tuning cuccok:
Motoforce 70cc alu henger(12-13LE), Tiltás Nélküli Elektronika, Malossi Fly kuplung, Bettella variátor, meg Gianelli Reverse kipufogó. új ékszíj ma! Nem lopott anno kereskedésben vettem adásvételivel, garanciával!
Egy-két karc van rajta, de nem vészes! Nem csörög, nem zörög, fékek jók, gumik újak, és normál fogyasztás!
Igazi kis Mide Race!
103.000Ft
ON