Ellopták a mai nap ezt a 1989-es Aprilia AF1 Sintesi 125 project 108-at Szombathelyről!
Bárki látja interneten vagy az utakon az kérem írjon a pajor.gergo@citromail.hu -ra!
amúgy tréning is lesz valamikor mert márvagy 2 éve nézegetem mindíg szombathelymoton. a képeket és mindíg úgy odavágytam:) dehát kis mzvel ami meg meg hal mégsem akartam odaállítani most megvan ez a nagy paripa ezzel meg úgyérzem kéne mégegykis rutin:) úgyhogy ha lesz tréning akkor egy helyet nekemis ha lehet:)
Nincs semmi baja a srácnak (amúgy Attilának hívják), az autós nem vette figyelembe a jobb kéz szabályt. Motornak az eleje sérült, de nem vészes annyira. Idén ő nyitott "csettenyéssel" a csapatból:D Ilyen előfordul sajnos, mindenki vigyázzon magára, ha elsőbbséged van akkor se legyél biztos benne hogy tényleg meg is kapod!
A sisakomra én gyártottam fényvisszaverő fóliából saját kezűleg. Amúgy Deák Ferenc 29 Artistix. Bármit legyártanak szinte, egy max két nap alatt és nem is drágák.
Hát gyerekek. Motorra matricát ne rendeljetek neten. Vagy csak megbízható cégtől (mondjuk állítólag ez is az ahonnét rendeltem). Küldött nekem a valami halvány szart :))))) Ocsmányul néz (vagyis nézne) ki a motoron.most küldöm neki vissza.
Matricát egyébként Szombathelyen le lehet gyártatni jó minőségben fele árért mint amennyiért itt hirdetik páran.Ennyit a profi motormatricás cégekről.
Bárki látja interneten vagy az utakon az kérem írjon a pajor.gergo@citromail.hu -ra!
amúgy tréning is lesz valamikor mert márvagy 2 éve nézegetem mindíg szombathelymoton. a képeket és mindíg úgy odavágytam:) dehát kis mzvel ami meg meg hal mégsem akartam odaállítani most megvan ez a nagy paripa ezzel meg úgyérzem kéne mégegykis rutin:) úgyhogy ha lesz tréning akkor egy helyet nekemis ha lehet:)
és nekem a citromsárga svre fekete sisakra szeretnék egy SV650et:)
Matricát egyébként Szombathelyen le lehet gyártatni jó minőségben fele árért mint amennyiért itt hirdetik páran.Ennyit a profi motormatricás cégekről.
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
Asszem
Ha van valakinek kedve csütörtökön valami Szombathelyhez közeli sípályára kimenni, az szóljon, van 2 -3 hely a kocsimban.