Ne sajnáld, én 70 felett azt hittem lefagyok a motorról. Dupla tempónál meg egyenesen vacogtam.
A nyolcast amúgy is túrják, nem is nagyon lehet 70-nél többel menni, gondolom nem volt gáz.
Áááá... Ne is lássam. Még csak a bejáratás negyedénél járok. Max 1/3 gázállás. Max fordulat 5000 ami síkon 70km/óra legfeljebb. Ma is megyek vele dolgozni a 8-as főúttól előre félek.
A tegnapi képek.
A tükörből amúgy nem ismertelek meg, csak mikor megelőztél, és akkor is a sisak miatt. Nekem amúgy kifejezetten tetszik az absztrakt parkolás.
Okéoké, le ne nyelj keresztbe mert nem tudom a méreteket..
GS500 fórumon olvasgattam hogy szervízben 2000-2500 forint a lapka, és megnéztem webshopban a 7,5-est. Persze biztos ennek más a mérete, ennyire nem másztam bele, nem is szeretnék.
https://www.facebook.com/rilic...
Elkelt a 9-es, lehet, hogy majd összefutsz vele, egy móri srác vette meg aki Pesten dolgozik. A nevét nem tudom, a papírok még nincsenek nálam.
A nyolcast amúgy is túrják, nem is nagyon lehet 70-nél többel menni, gondolom nem volt gáz.
A tükörből amúgy nem ismertelek meg, csak mikor megelőztél, és akkor is a sisak miatt. Nekem amúgy kifejezetten tetszik az absztrakt parkolás.
Ha felhivod a Suzukit kb 4-5 ezer között mondanak/ db.
Sajnos ilyen drága.
GS500 fórumon olvasgattam hogy szervízben 2000-2500 forint a lapka, és megnéztem webshopban a 7,5-est. Persze biztos ennek más a mérete, ennyire nem másztam bele, nem is szeretnék.