Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pola!Azt hitem hogy a te Quadod tört így össze.Nagyon csunyán néz ki a fényképen a Quad.Gondolom a Quadot nem lehet már megcsinálni?
Zsolti, írj az email címemre. adatlapomon megtalálod. köszi.
ha netán szükség lenne rá. még nem adtam fel, késöbbiekben ha lesz rá szerszámom, akkor megpróbálom kiegyengetni...
Menetes szárnak még jó lesz a régi
majdnem sikerült kiegyenesíteni.
vigyázok is. majd szeretném intézni az anyagi részt...
jövő hétvégén gurulhatnánk is már...
Nagyon szívesen Lasi.Vigyázz rá!
Szia Tm!
Hála Istennek nem az enyém quad. Csak megmutatták, hogy mi lesz ha 1,5 km-t zuhan vissza a hegyoldalból.
Láttam a videót is róla.Hát...kirázott a hideg.
Ja, és 1.950.000-ft árulták.(Épen).
Lehet mondani most már, hogy elkelt.
Szia Pola mi lett a Quadal?
Olti:Jó volna már találkozni és jót beszélgetni.Majd ha nyáron motoroztok akkor szólj és átmegyek hózátok motorozni. Jó?
hát mivan, mindenki lesérül már?
köszi a pálcát.
gondolom utána még haza bírták hajtani...
1,5 km folyamatos szaltózás után állt meg a quad. 10-12m volt már csak hátra.
Hála istennek vetője és utasának nem lett semmi baja.
A váz is használhatatlan.
régen látott kolegáim.
nagyon jó volt a régi arcokkal ismét összefutni
szoktunk igen !csak szétvállt a brigád ,van aki csak cross-ozik(pályán), és van aki endurozik. Ök viszont inkább csak hosszabb turákban gondolkodnak(kb 80km)
Amúgy én is Szegeden laktam de most Ruzsai lakos vagyok.
Bocsi austin összekavartalak egy Pusztamérgesi motorossal.Még egyszer elnézést ne haragudj.
Szia
Én szegedi vagyok de nagyon ritka ha összejövünk és motorozunk néha kerülünk itt a környéken de most ink csiszi krosszra készülünk :D
Drz-azért jobban néz ki.Ezt azért tekerni kell hogy menjen.Pusztamérgesen szoktak még valakik motorozni austin mert akár hány szór átmegyek nem látok egy motorost sem?
És akkor ma megérkezett az új családtag :D
hát úgy volt simsonnal mék de rájöttem hogy nem üzem biztos . meg a kiírás szerint csak 50 cm géppel lehet menni :) de drzvel bevállaltam volna :D
szombat reggel indul a mopedrally szeged-ladánybene. jön valaki?:D én runnerrel csapatok :)

www.mopedrally.hu
nem lustizok, edzem magam. favágással edzek