Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attol meg lehetett benne kilometer.
pikk-pakk állaoptú volt amikor hozzámkerült. szinte karcmentes, újszerű. aztán az esésekkel sikerült a festést levinni itt-ott, de nem vészes
ez nem régi bicó
na meg a kor
homok meg por teszi tönkre igaz?
mostmár muszály kicseréltetnem. amióta meg van a bicikli (max 4-5 hónap), azóta volt 3 nagy buktám ez miatt. meg másik 4 esés közeli helyzet. a legutóbbi helyzet ma volt. tselekedni kell.
Szerintem a hatso racsni szerkezet. Az ami a sok lanckereken belul van. Filleres dolog.
szevasztok bringások.
segítségre lenne szükségem. megszalajt időnként a bringám (ha nem folyamatosan hajtom). mit kell cserélni benne, és milyen árba lehet az alkatrész?
elérhető vagyok a régi számomon (30-355...)
Bohóckodás csak. én rántottam fel az elejét, csak nem látszódik a porban.
Másik alkalommal, amikor kintvoltunk a pályán, elég szépet alkottam: mad-max-ből kikaptam hátsó két kerékre, oldalra borulás nélkül. Na ilyenek is sikerülnek néha, nagy véletlen :D
Egyébként mint látszódik, a videó félbemaradt (illetve marad, amíg helyre nem jövök, utána folyt köv)

közben egy előkerült nyári videót is mutatok:
http://youtu.be/YrBwBPv9aDo
1'38-nál majdnem szabadultak a lovak.
Igen, elfelejtettem szólni. mobil nélkül voltam majdnem egész héten, mert ő elhagyta a céges mobilját, és átmenetileg az enyém van nála.
Múltkor kerestelek.Megnéztem jó számot hívtam, de kiderült, hogy faterodnál volt a mobilod.
Mondta, javulgatsz.
biciklizgetek időnként. de azt is csak lájtosan.
még jövő héten se kell quadozni. nagyon lassan telik az idő. még csak 2 hét telt el
Hogy áll az egészség ?megy már a quadozás?dzsoni bácsi kemény mint a vidia
mert mindenki a dzsonit nézi
nagy itt a csönd...
na beindult a motoros szezon:D
lesz több kategória szval jöhet bármi.részleteket itt fogunk majd találni:

http://forum.index.hu/Article/...
Bővebb leírás később!
November 11. (Vasárnap) IV.Csiszicross.
Endurocross verseny lesz nálunk!
Illetve sima cross-al lehet-e indulni :) ? Köszi és tényleg bocsi a sok kérdésért :)
Köszi :) Utolsó hülye kérdés , ahogy írtad egy előző válaszodban , nem csak Suzukival lehet indulni igaz ?:)