Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

puszta puszta
eddig pusztamérgesről volt szó
meglett a múúúzikaaa?
Oké Marci!
Akkor irány Pusztaszer motortalálkozó ha nem jön senki!
én arra jöttem rá hogy egyrre nagyobb gázzal jön be a kanyar a pályán, még így is hogy kijöttem a rutinból.
ez azért van, mert elkoptak a hátsó gumik, és be se birok úgy lendülni
nnnnnnnnna há mi van itt
Marci te kinézel vasárnap?
Ájszmen kijöhetnél, decemberben a kis balesetem miatt nem tudtuk befejezni a kis csapatásunkat a pályán.Megismételhetnénk.
Azóta sem mentem egy értelmeset a pályán.Májusban 15 percet bírtam.
Hello köszi a számot , sajnos nem tudok menni Pusztásra most , de a jövőben mehetnénk gurulni szoktunk Majsa felé járni majd összebeszélünk aztán gurulunk .
Üdv
hmmm. annak örülök hogy "kezdesz rendben lenni", de annak nem örülök hogy az endurozásnak felmondasz. Illetve ezt a linket nézve...most nem is tudom mit gondoljak... főleg a sokadik pálesz után... Ha van kedved csevegni, vagy nagyon unatkoznál, akkor kinézhetnél erre kocsival.
Gábor nemtom nézi-e a fórumot, őt is szivesen látnánk.
Ájszmen?
Köszönöm kérdésed! Kezdek egészen rendben lenni, de az endurózásnak vége...
Nem merek kockáztatni. Talán jövőre veszek valami prüttyögöt.
Ilyesmiket nézegettem!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
hogy áll az egészség? tudsz-e motorozni?
ha igen, hétvégén nem ártana ha ti is ki gurulnátok.

http://youtu.be/juE53ydo600
1-2 sort talán még tudnék is a refrénből valami bikicsunájul
Helló green !
Engem is érdekelne hogy áll a B.-i pálya, nagyon jó lenne ha ősszel már lehetne rajta motorozni.2-3 hete még csak egy rakás homok kupac volt oda hordva ha van változás ird még lécci.
passz!
Segítene, ha egy pár sort elénekelnél belőle, és feltöltenéd a videók közé!
Ezen elérsz !
0630/ 408 8023
alszok, jóéjt
fehér cadillac escalade elött pózoltak. akkoriban jöhetett be a tipus asszem...
más számoknak nem volt ilyen pörgős autós-motoros klippjük.
úgy kezdődik a klip hogy a csávó jön a monsterral, és asszem rámegy egy kocsira.
késöbb stuntolás, gumiégetés, meg minden van benne.
nem 50cent, nem tupac, xzimit, snoopdog, meg ilyesmi, hanem valami nem ennyire ismert nevűek. konkrétan ezt az egyetlen számukat ismerem, lehet nem is volt több ekkora sikerű számuk
háh, akkoriban minden rap klipp ilyen volt
valami közelebbi?
segíccs megkeresni ezt a számot.
Úgy nagyjából 10-12 évvel lehetett nagy sláger (legalábbis régi viva csatornán sokat nyomták anno). Egyébként rapzenéről van szó, néger nő és csávó énekessel. Nő kicsit telpebb, és mélyebb hangú, a csávó meg rekedtesebb hangú és körbe van jó bulákkal
A klipp úgy kezdődik hogy jön egy fószer egy nagy monstertruckkal, késöbbiekben vannak benne stunt motorok (meg hanyatt eső speedes), meg egy cadilack terepjáró elött pózolnak.
ma volt 5 csöpp eső.
holnapra, illetve még vasárnapig bízunk benne hogy jön nagyobb mennyiség.
egyébként változatlan a helyzet. járható szinte mindig
am. nem nagy a homok?
készítek szemeteszsákokat titokba
nekiállok, és egy jelképes mennyiséget összegyüjtök. ugyanis az összeset összegyüjteni hát őőő. érdekes lenne. egyik homokbánnyába 30 szemetes zsákot pakoltak le, és az csak 1 lerakkat a sok közül.
meg gazda, aki megtalálta a best (fotoriporter) feleséget
kados, enduros, meg a pásztor a juhokkal
titokrace