Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem igazán szokták hirdetni egyéb okok miatt de a nevezés 2500 benne van kaja és reggel 9 re érdemes oda érni.

Okt 6 -Szombat és a belépő ingyenes :D
Köszi srácok az infot :) Aki indulni szeretne hol kell jelentkezni , vagy hol lehet bővebb infokhoz jutni ?:) Köszi előre is !
Persze jövőhét vasárnap lesz reggel 9 től vannak a szabadezések 500 a belépő 14 év alatt ingyen van
Okt 6.-án Kiskunfélegyházán lesz Drz kupa de bármilyen enduroval részt lehet venni.Mi oda szeretnénk menni mert az előző is nagyon jól sikerült.
Sziasztok ! Valaki tud valami infót a szekkutasi versenyről ? Vagy esetleg közeljövőben rendezendő versenyről (amatőr). Köszi előre is !
tessék csak. nagy hangerővel mazda rx7, alfa v6, audi s8 durván szólnak
http://youtu.be/O9rH4RcQc6M
Sbk.kawasaki! YEAH!
Forma1?
Superbike&supersport van
Na meg kerekpar vb.
Forma1 után irány a terep :P Ki merre húzza a gázt?
jóéjt
elég kemény hangja volt, meg jól is ment.
jobban ment mint a v10es vw tuareg. bár nem is feküdt neki a pálya
jó ez a kis autó
volt kint élet a pályán. most kivételesen.
5 quad, 3 enduro, 1 traktor
nem csak te öregszel.
....van, csak oregszem.
natessék, nincs mit gyalulni?
jah, itt előnybe lennék, mer nálam még kuplungolni se kell
En pl. ma gyalultam le bal kez kis- ill. gyurus ujjam.
Kuplungolasban nem zavar ugyhogy go-go.
fiatal ám. főleg ha te mondod
épp ezért lett volna kár maradandó sérülést szenvedni. csípő-gerinc rész biztos sokáig érzékeny lesz. nem kell se rázós úton menni, se ugrabugrálni.
Fiatal vagy meg te a bajokhoz, ugyhogy fel a fejjel, nezz elore.....
egyébként a gyomrommal vannak bajok. esés óta van, de mégse hozható összefüggésbe az eséssel. para-normális?
köszi az érdeklődést.
nem sok embernek jutok eszébe egyébként (olyanok akik nem voltak ott, de tudnak az esetről. eszük ágában sincs megkérdezni hogy mivan f@szfej)
viszont elmondhatom hogy szinte az összes MOTOROS cimbora így vagy úgy de felkeresett, írt. ez jól esett.
szenvedek nagyon
ma nem bírtam magammal. tekertem egy keveset, tényleg csak keveset. meg metszettem a kertben unalmamba, max 5 percig, amíg bírtam. a derekam mocskosul elkezdett fájni, és azóta se hagyta rá.
Hogy all az egeszseg?
köszi a téjékoztatást
Gabor temetese 27.-en, 15orakor lesz, ha valakit erint.