Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háááát a motoros találkozó az biztos, legalább is azt mondta a Robi. A motor versenyt nem tudja még, hogy hogy is csinálja. Azt mondta ha a Miksi segitene megszervezni-levezényelni akkor lenne mindkettö biztos.
mázlim van, már mondani akartam a kereskedőnek, hogy holnapra nem csinálok, mert tele van a tököm, mikó megszólalt, hogy holnapra nem, kér:) hogy érem el fatarodat, ha rákérdezek ?
akkó lesz kígyoson valami ?
itt már2-szer volt ma zivatar nem hiányzik az eső.katona voltam kétéltű orosz csodát vezetem az mindenen átment
Feri gondolja magában: na holnap is ilyen prostituált idő lesz, akkor a lasancz kölök nemjön hagymát szönni...
délelött a melóban szakadt rólam a víz olyan meleg volt.
délután a hideg miatt szakadt rólam a víz most meg a söröm mellett pihenek.
Feri, csemete ügyben keresd meg fatert mielöbb hogy miből mekkorát, mennyit: harmincas négyötvenhét nyolcvanhét huszonhét.
hát meg most is esőt mond...
azt az utat jódarabig nemkell használni.
azt sajnálom csak hogy a kamera pont nemvette fel amint átkelek a vízen. nagy buli ilyenkor olyan hitben vagyok hogy kétéltűm van
az durva ha olyan mély,múltkor én is átakartam hajtani rajta de kikerültem.akkor jól tettem traktoros csak kihúzott volna ha már ott volt az idén se szárad ott fel a környék annyi víz van.
Üdv Szegediek és környékiek ha valaki netán egész véletlen találna Szegeden fonógyári út kereskedő köz stb egy GILERA feliratú gumis lábtartó félét az írjon már az e-mail emre.
Tudom baromság így keresni de ez egy nagyon ritka motorról való amit elég nehézkes beszerezni.
Köszi előre is.
na mi lesz este? tegnap már akkora buli volt 2 gyereket is megkellett módosítani
azt hittem még mélyebb lesz és ottmaradok. rohadt nyomvájú
volt traktoros nézőközönség is
ha csak 3-4 percig tartott akkor
kerültem ma a szép napos időben.
Csaba, Sdi, biztos emlékeztek a derbipálya mellett vezető útra ami víz alatt volt teljesen. Sanyi biztos teis emlékszel, a bansheet nem merted belevinni,inkább kikerültük jó nagy ívben.
Azon a vizes úton átkeltem ma. Igencsak meglepődtem: úgy látszódott hogy 30-35cm mély, csakhogy nyomvájús volt amibe persze belecsúsztam, és még mélyebb lett. kerekek már nemlátszódtak ki, 3-4 percig biztos tartott az a 70-80méteres szakasz
háát bizzunk benne hogy tényleg lesztek elegen, eddig már elmaradt egy párszor a létszám miatt
várjuk már nagyon.
quados csapat kezdhet edzeni. leszünk 4-5en legalább, elindítanak minket is külön.
husvét bőőő 3 hétvége itt lesz az nemsokára
az se most lesz még...
hy Feri. sajnálom akkor majd legközelebb, egyszer ugyis összejön,ha máskor nem a motoros találkozon találkozunk.
rendicsek, az jó lesz mert már le vagyok harcolva, mindig az utolsó pillanatban vagyunk készen, nagy a rohanás:)
ha vasárnap átérek, segítek szedni
Olti : sajnos nem jön össze a motorozás, szednem kell a póréhagymát , napi 1000-db-ot kér a kereskedő, tegnap óta csináljuk, oda az egész napom, oszt még éjjel is melóznom kell, igaz, ma szabin vagyok, mert muszály pihenni is valamennyit:)
szombaton reggel megyünk hárdozni (holnap) - egy hely van még a futón...
ha jön más is akkor ja...

ki jön szombaton garabonciásba?
akó lösz szombat este?
ne álmodj, nemjössz be