Egyébként a Hyoval csak annyi "problémám" van, hogy 4000km a szervízciklus, és akkor olaj+szűrő csere, minden 8000km-nél pedig ugyanez+ levegőszűrő és gyertya csere.
Levegőszűrő csak gyári van, 6000Ft.
Semmi más gondom nincs vele.
Nekem olajcserétől olajcseréig felső nívóról alsóra fogyasztja. Viszont kímélem ,semmi nagy gáz meg motorfék!
Viszont én is hallottam már olajfogyasztós SVkről ,meg olyanról is aki 15W-s ásványit tett bele , "mert ez V2-es". Hát ebbe se futnék bele!
mondom nem nyúlhatok hozzá,kaptam rá 1év garanciát
gyári könyvbe azt írják 1000nél és 18ezernél kell csak olajszűrőt cserélni Most 18ezernél úgyis cserélik,a 24esnél meg majd megkérem őket ogy cseréljenek...nem azon a brutto 1250ft-on fog múlni:)
frpéter írt tesztet a michelin pilot roadról,itt van a boncterembe nézd meg.Nekem az van fönt.Most kezdtem a géppel,szal fogalmam sincs milyen Ahogy én mentem eddig vele az alapján tetszik
Gumiból melyikek ajánljátok. Ami azért a vizet is bírja, meg úgy vegyesen mindent. Mert az cserés lesz elöl hátul.
Valami olyan kellene ami nem túl drága de mégis jó.
Milyen méretet ajánljátok? A gyárit?
Egyébként a Hyoval csak annyi "problémám" van, hogy 4000km a szervízciklus, és akkor olaj+szűrő csere, minden 8000km-nél pedig ugyanez+ levegőszűrő és gyertya csere.
Levegőszűrő csak gyári van, 6000Ft.
Semmi más gondom nincs vele.
Szerintem birja.
Viszont én is hallottam már olajfogyasztós SVkről ,meg olyanról is aki 15W-s ásványit tett bele , "mert ez V2-es". Hát ebbe se futnék bele!
Egyet ismerek, aki SV-re ült, de 1000-esre.
gyári könyvbe azt írják 1000nél és 18ezernél kell csak olajszűrőt cserélni Most 18ezernél úgyis cserélik,a 24esnél meg majd megkérem őket ogy cseréljenek...nem azon a brutto 1250ft-on fog múlni:)
Utánajárok ezeknek. Azt hiszem ez a márka van fent most, de nem tudom ezen belül melyik.
Valami olyan kellene ami nem túl drága de mégis jó.
Milyen méretet ajánljátok? A gyárit?