Inkább beszéljünk azzzz...............
Olajról?...................
Gumiról?..........
.......
Felfér e 180-as hátra?..............
Vagy csak az időről?
Tényleg az.
Mivan ha ő tényleg erre vágyik?
Amúgy keveri a nyomatékot a gyorsulással mert nyomaték abból a blokkból ugyanannyi gyön ki csak jobban akarja hogy ugorjon.
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lánccsere alkalmával a fogaskerekek méretén variálni?Jelenleg a gyári van rajta(a végsebesség egyáltalán nem érdekel inkább nyomaték legyen több:D:D)
Gondolom most már az enyémnek sem lesz semmi baja.
Amit ebben az évben cseréltem:Első lánckerék, hátsó lánckerék, lánc, xenon, fékbetétek, olaj és olajszűrő, sportlégszűrő, „E” sportdob, volt karbi szinkron, VTN-es felnik, a váltóban az összes fogaskerék és most megint olaj és szűrő csere. A két olajcsere között volt 1000 km és egy szezon.
Szóval ebben az évben alig költöttem rá, de meg is hálálta, mert nem dobott le a hátáról.
frpeter-nek van jó árba DID lánc (ha el nem kapkodták) ,A két lánckerék meg általában egy 10-esből kijön.Szerintem abban is tud segíteni.Keresd itt vagy az SV Médián.
Ja és kompletten cseréld az egészet!
Háát... én se így tervezem ,de tudod "Ember tervez....
A race attack meg sajna nem tapad jobban esőben ,pláne hogy nincs minta az oldalán ,és nem akarom kitapasztalni hogy honnantól nincs.
Jó hogy neked minden állomáson van egy váltólovad!
Szevasztok!
Segítséget kérek mert láncszettet kell vennem és nincs jártasságom ebbe a témába:S Milyen láncot és fogaskereket érdemes venni?lánc hossza,fogaskerekek mérete?
Hogy nézne ki egy egyfogú fogaskerék? :D
Ékszíjtárcsa :D