Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah!
Hogy nézne ki egy egyfogú fogaskerék? :D
Ékszíjtárcsa :D
Inkább beszéljünk azzzz...............
Olajról?...................
Gumiról?..........
.......
Felfér e 180-as hátra?..............
Vagy csak az időről?
Szerintem triviális dolgokon kattogunk! Érthető, hogy senki nem rak előre 45-ös kereket!

De írhattam volna 1:3-as arányt is!
Több nyomaték végáttétel módosítással?!?!?Érdekes elmélet.........
Tényleg az.
Mivan ha ő tényleg erre vágyik?
Amúgy keveri a nyomatékot a gyorsulással mert nyomaték abból a blokkból ugyanannyi gyön ki csak jobban akarja hogy ugorjon.
Kukacoskodó kérdés:
Miért akarsz változtatni, ha nem tudod mi fog történni?
Továbbá 15/44 nem egyenlő 44/15, bár evidens a dolog.
igen 44/15 az Ses elosztása:) + 1 fog sokat jelentene?miben változna a menet teljesítmény?:D
15/44 és 15/45. A lánc hossza is eltér!
Esetleg dobd fel rá az N-es áttételét (45/15) az S-es áttétel helyett!

(jól tudom, hogy az s-es SV-n 44/15 van?
írj
csomy@freemail.hu
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lánccsere alkalmával a fogaskerekek méretén variálni?Jelenleg a gyári van rajta(a végsebesség egyáltalán nem érdekel inkább nyomaték legyen több:D:D)
Egy ncore accountra vagy meghívóra lenne szükséges SOS-ben!
Szia!
Most akciós a DID 525V hengeres, 21e ft a komplett DID szett.
A dobozos 27e, a VM2-es 32e.
Roadking: köszi :)
a motorcsónakról mindig a svájci-osztrák szakasz jut eszembe, mikor 140nel hasítottuk, szó szerint, a vizet ...Végülis, túléltük
Gondolom most már az enyémnek sem lesz semmi baja.
Amit ebben az évben cseréltem:Első lánckerék, hátsó lánckerék, lánc, xenon, fékbetétek, olaj és olajszűrő, sportlégszűrő, „E” sportdob, volt karbi szinkron, VTN-es felnik, a váltóban az összes fogaskerék és most megint olaj és szűrő csere. A két olajcsere között volt 1000 km és egy szezon.
Szóval ebben az évben alig költöttem rá, de meg is hálálta, mert nem dobott le a hátáról.
Attól függ mit akarsz, ha jó neked úgy ahogy van akkor a gyári hosszt és fogszámot....
frpeter-nek van jó árba DID lánc (ha el nem kapkodták) ,A két lánckerék meg általában egy 10-esből kijön.Szerintem abban is tud segíteni.Keresd itt vagy az SV Médián.
Ja és kompletten cseréld az egészet!
Háát... én se így tervezem ,de tudod "Ember tervez....
A race attack meg sajna nem tapad jobban esőben ,pláne hogy nincs minta az oldalán ,és nem akarom kitapasztalni hogy honnantól nincs.
Jó hogy neked minden állomáson van egy váltólovad!
thx
Szevasztok!
Segítséget kérek mert láncszettet kell vennem és nincs jártasságom ebbe a témába:S Milyen láncot és fogaskereket érdemes venni?lánc hossza,fogaskerekek mérete?
Roadking.

ki az a Laci?

Pettyaa, ha télen gurulsz, nem leszel egyedül
ez de beteg , amúgy kurva jó
pedig általában dicsérni szokták őket