Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem, csak, hogy Körmenden laksz, na onnan azért bnem nagyon érné meg eljönni egy olajcserére....
Van karom rája ha kell.....és szervizelés is szintén ha kell...
sziasztok !
sajnos sürgősen eladó lett a motorom, ha valakit érdekel akkor az adatlapomon az elérhetőség.
Gratula!
Sziasztok!
Jövő hét végén tulajdonosa leszek egy Suzuki SV650S-nek
Már le van foglalózva. 2002-es évjáratú.

Esetleg valaki tud olcsón kuplungkart rá? Le van törve a bogyó a végén.

Köszönöm!
Ez de beteg!
Nekem van 703106158
szíves,utólagos engedelmeddel
asszem átmegyek rainman-be...mindig is érdekelt, h milyen lehet esőgumával menni...

csinálok egy zseketto.realweather.com-ot azt lenyomom a köpönyeg.hu-t meg aignerszilárdot...

a sors nem akarja, h korán elpatkoljak ...szar idővel próbálja korlátozni a sebesség iránti vágyam...

amúgy tényleg látom, h milyen lesz az idő, csak ki kell néznem az ablakon (mindennap más város...)
Azért az jó érzés hogy te vagy a legjobb időjárás előrejelzés.
Megjössz és lehet számítani esőre,hóra és zimankóra.
(bocsi)

De menj vissza melózni.
és kurva jó guma az M5! (és gecire érezni a csúszáshatárt, meg lehet csúsztatni kis ügyességgel...annyira állat érzés, mint a hokifék, már aki tudja mire gondolok )
a vöri-csobánka szakaszon több is!Sőt, én úgy éreztem, h jelentős sebességtartalék volt (aka szinte állva fordultam ) még a motorban és a kanyarban is...
Jaaaaaaa.Nem kanyar csak hajlás az útban.
A és B között,de oda is van írva!
Hol itt a kanyar?
Michelin Pilot Roadom van,túra gumi
thx:)Még nem aktuális,de ha kiderülne az évek során hogy még egy sv s-hez is puhány vagyok,muszáj lesz túrásítani
Na ez már valami!
Itt: link Turn 1
Nem tudom Zsé merre járhatott.
Nekem csak az 1es út jutott eszembe, meg az esztergomi Suzuki út, vagy melyik.
1-es?!?Az egy kanyar?!?
De most komolyan,ez hol van?
1es út. De gyorsabban is vehető, bár az út nem a legjobb.
Hali!
100-as tempójú kanyar?!?Merre van?!?