szevasztok
meghalt ebbe a nagy hidegbe az akksim mekkora méretű és hány Amperes akkumulátor való egy 2007es LTZ-hez?zselés kell bele vagy mivel járok jobban?
köszii
Sziasztok!
Kellene nekem kormányösszekötő gömbfejekkel valamit új vezérműlánc és hengerfejtömítés! Megköszönném ha tudnátok erre árakat mondani, valamit kellene nekem olyan 5-6 db műanyag összefogató ami az idomokat fogja össze!
Válaszotokat előre köszönöm!
Üdv Erik!
ini!
passz! Az ülés alatt hallott egy puffanást,megállt, kisebb láng is keletkezett,kesztyűt, pólót dugott be hogy elaludjon ,de nem sikerült,mert egyre jobban égett. Meg tele volt tankolva is !Persze mindenki azt kérdezi,hogy miért nem dobott rá homokot? Azért mert nem volt! Tömör füves talaj (legelő) volt, meg felfelé ,és oldalra irányítva dobni nehéz lenne,meg nem volt olyan erős körmünk mint egy medvének hogy kaparjunk gyorsan.Ásót,és lapátot sem vittünk magunkkal aznap,de még máskor sem, és percek alatt elhatalmasodott a tűz.Az első 1-2 percben egy kis tűzoltó készülék még simán eloltotta volna!Jó ha van a csapatban legalább 1 embernél!......istván
eddig a karbi eresztett. tömítéscserével megoldottuk. de még benzincsapot akkor is cserélni kell. én míg ezek kiküszöbölésén tanakodtam, én fejemben is megfordult a kigyulladás veszélye.
Kérdetnék egy rövid leírást az esetről? Lehet többen kiváncsiak, esetleg tanulhatnának az esetből hogy mit szabad meg mit nem.
Szóval én várom a történetet, felkeltette a figyelmem.
és mire össze lesz rakva a quadom, akkorára kerítek egy normális benzincsapot én is
nekem vannak zsír új, méretpontos LTZ-be valő aksijaim. 9500 ft/db 2 év garanciával. Vagy esetleg van használt, 5.000 ft/db.
Érd: 20/391-5561