Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
nekem vannak zsír új, méretpontos LTZ-be valő aksijaim. 9500 ft/db 2 év garanciával. Vagy esetleg van használt, 5.000 ft/db.
Érd: 20/391-5561
Szia,
van komplett blokkom is, de vannak bontottak is! Bármi kell, tudok adni.
Érd: 20/391-5561
Szia,
van. 15.000 Ft/db. Postázom is, ha kell. Érd: 20/391-5561
Kenda Speedracer ,LTZ -méretben,keveset futott,nem lyukas, nem enged,nem javított! (20X11-9 hátsók
,és 21X7-10 elsők) egyben eladók. 0630-8595-282......
istvanmotor@freemail.hu
kerekezö vasat keresnék... küldjetek képet, Árat...
köszönöm
Szia. Hívj talán van 1db bontatlan.
Szia. Van minden amit keresel. Hívj:06302317920
Sziasztok!
Tud valaki eladó blokkot, esetleg bontottat?

Sziasztok!
Nagy bánatomra eladóvá vált a quadom! Ha valakit érdekel e-mail címem: lignac77@gmail.com
szevasztok
meghalt ebbe a nagy hidegbe az akksim mekkora méretű és hány Amperes akkumulátor való egy 2007es LTZ-hez?zselés kell bele vagy mivel járok jobban?
köszii
Sziasztok!
Kellene nekem kormányösszekötő gömbfejekkel valamit új vezérműlánc és hengerfejtömítés! Megköszönném ha tudnátok erre árakat mondani, valamit kellene nekem olyan 5-6 db műanyag összefogató ami az idomokat fogja össze!
Válaszotokat előre köszönöm!
Üdv Erik!
Hívhatsz most is.
Hívhatlak most is? vagy csak holnap!?
Szia.Van hívj.06 30 231 79 20
Sziasztok.

Ltz400 karburátorba keresek szívató rugót!
Filléres dolog, de pont ilyet, természtesen sehol sem! Szerencsétlenségemre pont eltört pár darabra :(

A képen a 27-es, de a biztonság kedvéért 26-tól 30-ig minden kéne.

Sürgős!
értem köszi. nem lennék a tulaj helyébe
visszadurrant a légszűrőbe
azonnal meg kellett volna próbálni beindítani akkor talán elalszik
ini!
passz! Az ülés alatt hallott egy puffanást,megállt, kisebb láng is keletkezett,kesztyűt, pólót dugott be hogy elaludjon ,de nem sikerült,mert egyre jobban égett. Meg tele volt tankolva is !Persze mindenki azt kérdezi,hogy miért nem dobott rá homokot? Azért mert nem volt! Tömör füves talaj (legelő) volt, meg felfelé ,és oldalra irányítva dobni nehéz lenne,meg nem volt olyan erős körmünk mint egy medvének hogy kaparjunk gyorsan.Ásót,és lapátot sem vittünk magunkkal aznap,de még máskor sem, és percek alatt elhatalmasodott a tűz.Az első 1-2 percben egy kis tűzoltó készülék még simán eloltotta volna!Jó ha van a csapatban legalább 1 embernél!......istván
kiégett motorról kapunk infót?
norbeee0606...Ügyes vagy hogy megtaláltad az LTZ400 fórumot,jók a képek a Fancsika jegén (istván Debrecen)...istvanmotor@freemail.hu
Fancsikai víztározó!
Szia láttam a képeket a szélesítőről LT-z 400-ra.
Írd meg nekem légyszíves ,hogy hol láttál ilyet és mennyiért (fontos lenne )
Tel: 20/3960395
eddig a karbi eresztett. tömítéscserével megoldottuk. de még benzincsapot akkor is cserélni kell. én míg ezek kiküszöbölésén tanakodtam, én fejemben is megfordult a kigyulladás veszélye.
Sok esetben biztonságosabb egy vákumos csap.
Kérdetnék egy rövid leírást az esetről? Lehet többen kiváncsiak, esetleg tanulhatnának az esetből hogy mit szabad meg mit nem.
Szóval én várom a történetet, felkeltette a figyelmem.
és mire össze lesz rakva a quadom, akkorára kerítek egy normális benzincsapot én is