Sziasztok! Új vagyok itt (legalábbis ebben a topicban ), nemrég vettem egy LTZ400-ast. Tökéletes kis vas, az egyetlen jelenség ami nekem még az 1400-as Intruder után is furcsa, hogy egyesben, ahogy engedem ki a kuplungot, csúnyán és nagyokat rángat, ha lassan csúsztatom/csúsztatnám. Ehhez furcsa hangot is ad. Bármi tipp, mi okozhat ilyet? Típusbetegség és szokjak hozzá, vagy kezdjek el kutatni? Köszi, széles utat.
Sziasztok
Keihin fcr karburátor levegő, benzin keverék csavarjához keresek O-gyűrűt, rugót és alátétet. Lásd a képen. Vagy esetleg tud nekem valaki mondani egy boltot ahol kapok? Az is jó lenne. Bármilyen segítségnek örülnék.
Köszönöm
Üdv nekem egy honda trx 400-asom van és a markolaton az önindító gomb felett van és a lámpa kapcsolónál van egy kapcsoló amit el lehet kattintani jobbra-balra az a lényeg hogy az középálláson legyen.
Mert nagyon érdekes én is így jártam és vagy fél órát vakartam a fejem hogy miért nem indul.Hogy az ellőttem szólókhoz is hozzászóljak igen az önindító tekertet van gyújtás felvillan az üreset jelző lámpa de szikrát mégsem ad a gép amint középre van billentve a kapcsoló abban a pillanatban pöcc röff :) remélem tudtam segíteni ;)
Üdv.: Quados RIPI
A k4 re felmegy?
Csomagot pénteken visszaküldtem.
:-)
5,5 széles felnin van 130/70/10-es gumi, de felmegy 6 szélesre is havernak azon van és elég jól néz ki.
Keihin fcr karburátor levegő, benzin keverék csavarjához keresek O-gyűrűt, rugót és alátétet. Lásd a képen. Vagy esetleg tud nekem valaki mondani egy boltot ahol kapok? Az is jó lenne. Bármilyen segítségnek örülnék.
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/teles...
-kézvédő:6000Ft
-teleszkop:15000Ft
-oldalvázvédő:10000Ft
- csomagtarto:10000Ft
-lengökarvédő:7000Ft
-elsö fogaskerék2db,új:5000Ft
-nagy fogaskerék hátso1db:5000Ftuj
-sisak kék + szemüveg :10000Ft
-fekete sisak + szemüveg:8000Ft
-sarokvédö:?
Mert nagyon érdekes én is így jártam és vagy fél órát vakartam a fejem hogy miért nem indul.Hogy az ellőttem szólókhoz is hozzászóljak igen az önindító tekertet van gyújtás felvillan az üreset jelző lámpa de szikrát mégsem ad a gép amint középre van billentve a kapcsoló abban a pillanatban pöcc röff :) remélem tudtam segíteni ;)
Üdv.: Quados RIPI