Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia zsír új dugógyűrű , csapszeg , hengerfej tömítések + alul sarok védő nem érdekel-e ?
SZia
Nekem van egy FMF sport dobom. Egy kicsit leharcolt, de nagyon fasza volt mikor fenn volt + hozzá adom a leömlőt egy kicsit az is megviselt, de ha kell 5 ezerért odaadom a rendszert. Ha érdekel több foto, akkor holnapra csinálok.
Hello!

Az én saválló dobom eladó. Gyári felfogató pontokkal, összekötő cső acél, a dob saválló. Pár apróbb esztétikai hiba, folytatlan a kipu, célnak tökéletesen megfelel.
Ára utánvéttel postával együtt 15.000 ft.
06 20 53 03 666

Üdv: Edem
Ltz 400 hoz sport dobot keresek!
Van vkinek ötlete?
LTR 450 .06 30 231 79 20
Telefon szám:06-20-396-0395
a felnik sürgősek :)
quados.jozef
érdeklődni szeretnék van-e ltr 8-as hátsó felni vagy DWT vagy ITP
és menyibe kerül?
Hello, érdeklődök LTR-hez tud valaki kerekező vasat? előre is köszönöm.
Üdv!
250 4t quadra szeretnék valami dögös hangú dobot... ha esetleg valaki tudna valamilyet ajánlani akkor nagyon megköszönném!
Eladóóó suzuki ltz 400 alkatérsz.!

- gyári, új Kerekezővas.! 14.000 Ft
- használt , jó állapotban lévő hátsó idom.! ez minimálisan alkuképes 14.000 Ft

Tel.: 06 30 312 0894
EZ NAGYON JÓ ÁRON VAN!

http://www.quad-motorgumi.com/...

Hátsó gumi 20x10-9 (P357) quad / ATV. Wanda gumiköpeny. 15900Ft.
Hátsó gumi 20x11-9 (P357) quad / ATV. Wanda gumiköpeny. 16400F
Sziasztok!

Van egy citromsárga teljes idomszettem! Tökéletes állapotban van, használatból eredő karcolásokkal. Kicsi pénzért eladó! Nincs rá szükségem, mert valaki jóvoltából meglett a várva várt másik szett! Hívj fel megegyezünk!

+van egy számomra felesleges szöges gumi garnitúrám amibe vagy belső kell vagy újra kell pasztázni a belsejét mert elengedi a levegőt. Csak a helyet foglalja!

Hívj!
+36/70-32-30-576
köszi :)
Sziasztok! Hátsó 8-as peremzáras felnit keresek,ha valaki tud kérlek írjatok! :)
Szia! Az jó ha kimostad az a cél, de az nem festékanyag volt, hanem levegőszűrő olaj.
Meg kell szárítani a szivacsot mosás után és újra befújni olajjal, csak akkor lesz jó! Ha nincs olajad vegyél valamelyik motorosboltban. Van flakonos ( mártogatós nyomkodós) és spray (ráfújós) változat is.
Addig ne használd, mert csak a szivacs nem szűr rendesen.
Szia.Bocs a késésért 06 30 231 79 20
Üdv.lenne egy kérdésem.ma benzinbe kimostam a levegőszűröt,ha kimostam a szivacsból a kék festékanyagot az problémát jelent?
Rendszámos Ltz-400-as eladó!
2006-os,nagyon jó állapotba van,most volt szervizelve.
Érd:06308473605
Szia! Nekemis vannaK ELSŐ LÁMPÁIM! 20-391-5561
Szia Zsé engem érdekelne az elsö lámpa nagyon fontos lene és még lehet kel egypár dolog írd meg az élérhetőségedet vagy írj nekem emailt ere szilveszter_s@freemail.hu
Helló engem érdekelne az elsö lámpa ad meg a számod és hivalk beszélyünk az árol
Kepeket mailben tudok kuldeni,ide valamiert nem tolti fel!
Sziasztok! Ha valakit edekel,lenne egy Toby kormanystabilizatorom elado 60.000ft ert! Teljesen uj! Bolti ara 95.000ft volt!En yfz-450 re vettem de szerintem jo ltz 400-ra is! Uj vagy ujszeru elsogumit esetleg sportdobot beszamolok!
Sziasztok.lenne egy eleg kenyes kerdesem. most volt osszerakva a teljes motor blokk..es miutan begyujtodik...csak dadog meg nagyokat lo...mi okozhatja ezt a hibat? elore is koszonom a valaszt.
frissen porfestett sérülésmentes ltz 400 váz eladó!tel:70/590-4174