SZia
Nekem van egy FMF sport dobom. Egy kicsit leharcolt, de nagyon fasza volt mikor fenn volt + hozzá adom a leömlőt egy kicsit az is megviselt, de ha kell 5 ezerért odaadom a rendszert. Ha érdekel több foto, akkor holnapra csinálok.
Az én saválló dobom eladó. Gyári felfogató pontokkal, összekötő cső acél, a dob saválló. Pár apróbb esztétikai hiba, folytatlan a kipu, célnak tökéletesen megfelel.
Ára utánvéttel postával együtt 15.000 ft.
06 20 53 03 666
Van egy citromsárga teljes idomszettem! Tökéletes állapotban van, használatból eredő karcolásokkal. Kicsi pénzért eladó! Nincs rá szükségem, mert valaki jóvoltából meglett a várva várt másik szett! Hívj fel megegyezünk!
+van egy számomra felesleges szöges gumi garnitúrám amibe vagy belső kell vagy újra kell pasztázni a belsejét mert elengedi a levegőt. Csak a helyet foglalja!
Szia! Az jó ha kimostad az a cél, de az nem festékanyag volt, hanem levegőszűrő olaj.
Meg kell szárítani a szivacsot mosás után és újra befújni olajjal, csak akkor lesz jó! Ha nincs olajad vegyél valamelyik motorosboltban. Van flakonos ( mártogatós nyomkodós) és spray (ráfújós) változat is.
Addig ne használd, mert csak a szivacs nem szűr rendesen.
Szia Zsé engem érdekelne az elsö lámpa nagyon fontos lene és még lehet kel egypár dolog írd meg az élérhetőségedet vagy írj nekem emailt ere szilveszter_s@freemail.hu
Sziasztok! Ha valakit edekel,lenne egy Toby kormanystabilizatorom elado 60.000ft ert! Teljesen uj! Bolti ara 95.000ft volt!En yfz-450 re vettem de szerintem jo ltz 400-ra is! Uj vagy ujszeru elsogumit esetleg sportdobot beszamolok!
Sziasztok.lenne egy eleg kenyes kerdesem. most volt osszerakva a teljes motor blokk..es miutan begyujtodik...csak dadog meg nagyokat lo...mi okozhatja ezt a hibat? elore is koszonom a valaszt.
Nekem van egy FMF sport dobom. Egy kicsit leharcolt, de nagyon fasza volt mikor fenn volt + hozzá adom a leömlőt egy kicsit az is megviselt, de ha kell 5 ezerért odaadom a rendszert. Ha érdekel több foto, akkor holnapra csinálok.
Az én saválló dobom eladó. Gyári felfogató pontokkal, összekötő cső acél, a dob saválló. Pár apróbb esztétikai hiba, folytatlan a kipu, célnak tökéletesen megfelel.
Ára utánvéttel postával együtt 15.000 ft.
06 20 53 03 666
Üdv: Edem
Van vkinek ötlete?
a felnik sürgősek :)
érdeklődni szeretnék van-e ltr 8-as hátsó felni vagy DWT vagy ITP
és menyibe kerül?
250 4t quadra szeretnék valami dögös hangú dobot... ha esetleg valaki tudna valamilyet ajánlani akkor nagyon megköszönném!
- gyári, új Kerekezővas.! 14.000 Ft
- használt , jó állapotban lévő hátsó idom.! ez minimálisan alkuképes 14.000 Ft
Tel.: 06 30 312 0894
http://www.quad-motorgumi.com/...
Hátsó gumi 20x10-9 (P357) quad / ATV. Wanda gumiköpeny. 15900Ft.
Hátsó gumi 20x11-9 (P357) quad / ATV. Wanda gumiköpeny. 16400F
Van egy citromsárga teljes idomszettem! Tökéletes állapotban van, használatból eredő karcolásokkal. Kicsi pénzért eladó! Nincs rá szükségem, mert valaki jóvoltából meglett a várva várt másik szett! Hívj fel megegyezünk!
+van egy számomra felesleges szöges gumi garnitúrám amibe vagy belső kell vagy újra kell pasztázni a belsejét mert elengedi a levegőt. Csak a helyet foglalja!
Hívj!
+36/70-32-30-576
Meg kell szárítani a szivacsot mosás után és újra befújni olajjal, csak akkor lesz jó! Ha nincs olajad vegyél valamelyik motorosboltban. Van flakonos ( mártogatós nyomkodós) és spray (ráfújós) változat is.
Addig ne használd, mert csak a szivacs nem szűr rendesen.
2006-os,nagyon jó állapotba van,most volt szervizelve.
Érd:06308473605