Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham.köszönöm.
Hát.ööö. foggalmam sincs. ezzel vettem a gépet, illetve kaptam hozzá a gyárit is, mivel én erdőbe nem rakok fel sportdobot, sőt, még a gyári is kicsit hangos nekem. úgyhogy nálam csak a futótól a garázsig volt fenn. Szét nincs rohadva, az biztos, de persze ahogy a képen is látszik, nem új darab.
mennyire használt?
Hi!

Az irányár ott van, 10e, de ha van gyárid, (vagy esetleg egy drz-hez való E-jelölésű), akkor cserélnék is. Gödön van, de pest 6.kerbe is lehet :)
Szia Taki! Az első komplett kerekeket mennyiért adnád?
Hello mennyi az ára és merre található?
Szia jani.Van pár darab hívj ha kell mèg.
Ltz 400 hoz ültető szett eladó
eladó cross felszerelésem
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 ef
Szia nekem van 3db ha érdel 06 20 9776004
Üdv! Nekem lenne 1, 3 éve vettem, de sosem raktam végülis fel :S
vészleállito érdekelne akár több darab is.
LTZ 400 idom szettek 20 ezer forint tol eladok.
Szia.Az már elkelt.De Talán tudok segíteni .Hívj 06 30 231 79 20
ELADÓ!
Eladók a következő alkatrészek LTZ 400-hoz! Árak miatt hívj vagy írj, megbeszéljük! 0630-273-1779
Köszi a választ!
Megpróbálom én is így megoldani.
Eladó ltz 400 hoz első hátsó ültető szett! érd 70/4137093
Szia Zsé! Láttam a hirdetett lampaidat es erdeklodnek hogy az utolso kepen a lampa fekete kaszniba van benne. Nincs meg az a fekete kasznid? Teljes. Koszi
Így vettél LTZ-t, hogy azt sem tudod hol van az alváz és motorszám?
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia! Vázszám bal oldalt a vázkeret alsó részén kb a lábtartó környékén. Motorszám jobb oldalon a henger mögött a kipufogó cső alatt kb a fékpedál vonalában, de takarja a cső. A kis kar a kuplungkarnál a piros pöcökkel a rögzítőfék!
2004 es ltz 400 on a vázszámot és motor számot hol találom, illetve olyan kérdésem van a kormány bal oldalán van egy kis kar a kuplung felett illetve egy piros gomb ezek mit célt szolgálnak
Ltz 400-hoz Sportdob eladó. iá.:10e

isiisi kukacc index.hu
Sziasztok! Érdeklődnék nem-e tud valaki szerezni Nekem eladásra vagy cserére LTZ400 FEKETE kasznit? Reális áron! +3670/3230576