Hát.ööö. foggalmam sincs. ezzel vettem a gépet, illetve kaptam hozzá a gyárit is, mivel én erdőbe nem rakok fel sportdobot, sőt, még a gyári is kicsit hangos nekem. úgyhogy nálam csak a futótól a garázsig volt fenn. Szét nincs rohadva, az biztos, de persze ahogy a képen is látszik, nem új darab.
eladó cross felszerelésem
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 ef
Szia Zsé! Láttam a hirdetett lampaidat es erdeklodnek hogy az utolso kepen a lampa fekete kaszniba van benne. Nincs meg az a fekete kasznid? Teljes. Koszi
Szia! Vázszám bal oldalt a vázkeret alsó részén kb a lábtartó környékén. Motorszám jobb oldalon a henger mögött a kipufogó cső alatt kb a fékpedál vonalában, de takarja a cső. A kis kar a kuplungkarnál a piros pöcökkel a rögzítőfék!
2004 es ltz 400 on a vázszámot és motor számot hol találom, illetve olyan kérdésem van a kormány bal oldalán van egy kis kar a kuplung felett illetve egy piros gomb ezek mit célt szolgálnak
Az irányár ott van, 10e, de ha van gyárid, (vagy esetleg egy drz-hez való E-jelölésű), akkor cserélnék is. Gödön van, de pest 6.kerbe is lehet :)
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 ef
Megpróbálom én is így megoldani.
isiisi kukacc index.hu