Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődni szeretnék,hogy milyen olajat érdemes önteni a blokkba?Holnap elkészül az összeszerelés,de nem tudom milyen olajat vegyek.Motult ajánlottak bele nagyon,de érdekelne a véleményetek,mi ami bevált hozzá?
Szia! engem érdekelne komplett Blokk, henger és dugattyú nélkül! Mennyiért tudsz nekem adni?
Köszi!
Szia! engem érdekelne komplett Blokk, henger és dugattyú nélkül! Mennyiért tudsz nekem adni?
Köszi!
Ha valakit érdekel.
alakitást biztos igényel,de nem vészes.
Szia! Bocsi de most ennyiert nem hivlak fel ha nem gond! Egy srac ajanlott jo aron egy fmf titanium sportdobot de ltz-n volt! Ha jolenne az enyemre akkor megvennem,ezert kerdezem hogy jo-e nekem vagy alakitgatni kene?
a gyári ltz dobot nem raknám fel de hivj 209941855
Popikjani! A multkor irtad hogy az ltz dobja jo az yfz-re! Ez biztos? Pontosan jo ra vagy kell valami atalakitas? Elore is koszi a segitseget! !
Szia .Van minden hívj ha érdekel.
Ltz re keresek hátsó gumit,képet róla erre az email címre djsand@freemail.hu ra,illetve levegő szűrőt,motorolajat,szűrőt,láncsprayt,levegő szűrő sprayt vagy olajat.Illetve himba rendszer U alaku alkatrészébe tügörgő vagy komplett U alakú alkatrészt.
Segítségeteket szeretném kérni,tegnap vásároltam egy ltz 400-st és első kerék összetartást hogyan lehet pontosan beállítani.Illetve kerekek guminyomásának mennyi az értéke.
Sziasztok!
Eladó sürgősen egy új Athena nikaszilos 94.5mm-es bigbore (440) henger ár alatt. Ha kell tudok hozzá dugattyút, hajtókart, szelepet, tömítésszettet is hozni. Érdeklődni telefonon lehet: +36707753345
Szia. A gumik elkeltek.Szűrök 5500 ft.Gumiból lesz új .
Hello Zsé!Amit bontasz ltz 400 azon lévő hátsó gumi milyen állapotban van és mekkora méretű illetve mennyi lenne az ára?Illetve láttam a lépeid között ltz 400 hoz levegő szűrőt az mennyibe kerülne?
Szia! Van eredeti bolti! 40000ft/ garnitura Hivj ha érdekel!
Szia. Van hívj ha érdekel 06 30 231 79 20
Jelenleg most ez a 3 van.
Szia.Megvan 65 ezer .
Szia.4 db 30 -40 között csavarokkal.
Sziasztok!
Pár hete írtam a váltóhibás ltz-ről.Szétszedtem és megtaláltam a hibáját.Fotóztam párat a hibákról,meg a jelen állapotról.Időközben sikerült beszerezni a hibás alkatrészeket.Nem kellett az egész fogaskeréksort megvenni.
A hiba a következő volt,leírom hátha tanulságos lesz másoknak is.Jól válogassa meg mindenki ,hogy kinél javíttatja a gépét.Mikor széthúztam a blokkot,találtam egy törött darabot az egyik kapcsológyűrűből.Illetve egy másik darabot,ami egy kis perselynek nézett ki,de szét volt lapulva.Nem úgy nézett ki,hogy oda való lenne ,de nem találtam a helyét.Úgy tűnt,hogy ez okozta a töréseket,és be is szorult a kapcsolórészek közé.Lehetséges,hogy ettől nem lehetett feljebb kapcsolni 3-asba.Miután elkezdtem tüzetesebben átnézni,észrevettem,hogy az egyik vezérműtengely leszorítójából hiányzik az egyik persely.Azután ugrott be,hogy talán az lehet a darab,ami lent beszorult,és így is lett.Csak 3db illesztőpersely volt meg,a 4. meg lent a blokkban volt szétnyomódva.Innen már világos lett a dolog.A fakezű tudatlan kókler,mikor felszerelte a 450-es hengert,arra már nem figyelt,hogy a perselyt beejtette a blokkba,vagy legalábbis kiesett a helyéről és úgy húzta le a vezérműtengelyeket.Gondolom az olajáramlás levitte alulra és ott megtette a magáét.A másik dolog,hogy olyan csavart tette az egyik imbusz helyére,ami egy sima egyhornyos csavar,szarrá szétnyírva.Sajnálom,hogy vannak ilyen emberek,még ha nem is szerelő,de legalább figyelmesen végezné a munkáját.Ha szerelő,akkor pedig menjen el inkább kapálni és adja fel a szakmát.
Mondta is a tulaj,hogy körömnyi méretű perselyért sosem fizetett még 30 ezer forintot.Amúgy sem olcsóak ezek a gépek és alkatrészek,főleg nem jó mikor ilyenre kell költeni.
Lassan elkezdem összefűzni,remélem jó lesz a végén.
Sziasztok,szélesitő pogácsa garnitura ára érdekelne!
Kösz
Ltz 400 Bóntódik! Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561