Szia!
Remélem te tudsz nekem segíteni ugyan ez a problémám most egy dr-zvel önindítózok nincs szikra elengedem üt egyet elmondanád mi volt a probléma? Köszönöm
Hello,hello mindenkinek; Megszeretnem kerdezni tudja -e valaki , hogy a huto ventilatoron van egy fekete harmonika szeru gumi ami felfele all,mi a szerepe? kossz,
Lenne egy pár kérdésem.
Kb. 1,5 éve van egy ltz-m.
Szelephézagot milyen gyakran kell rajta állítani illetve milyen értékre?
És a tolatás szabályozást hogyan lehet kikötni belőle?
Esetleg valakinek van-e magyar kézikönyve hozzá?
Hello Zsé!
Kellene nekem pár alaktrész ltz 400 K4 hez!
Árakat tudnál írni.
Kellene egy pár első gumi,egy hátsó lámpa, fékbetét előre hátra,jobb oldali felső lengő kar szilent,esetleg ha van irány jelződ az kellene 4 db.Meg olaj és olaj szűrő, illetve lánc és féktárcsa védő burkolat illetve himba felújító!Árakat írj köszi!
ltz 400 -hoz sarokvédőre lenne szükségem. Érdeklődnék, kinek van és mi az ára.
Remélem te tudsz nekem segíteni ugyan ez a problémám most egy dr-zvel önindítózok nincs szikra elengedem üt egyet elmondanád mi volt a probléma? Köszönöm
Lenne egy pár kérdésem.
Kb. 1,5 éve van egy ltz-m.
Szelephézagot milyen gyakran kell rajta állítani illetve milyen értékre?
És a tolatás szabályozást hogyan lehet kikötni belőle?
Esetleg valakinek van-e magyar kézikönyve hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: JuAd
Keresek Yamahara hátsó szélesítést, akinek van kérem küldjön képet és írjon árat! :)
A kormányok 10-20.000-ig vannak! Gyárit beszámítok! Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Kellene nekem pár alaktrész ltz 400 K4 hez!
Árakat tudnál írni.
Kellene egy pár első gumi,egy hátsó lámpa, fékbetét előre hátra,jobb oldali felső lengő kar szilent,esetleg ha van irány jelződ az kellene 4 db.Meg olaj és olaj szűrő, illetve lánc és féktárcsa védő burkolat illetve himba felújító!Árakat írj köszi!