A 250 ccm-es Quad normál esetben un. L7e európai járműkategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy európai megfelelőségi nyilatkozatot COC okmányt (Certificat Of Conformity) kell hogy a gyártó, vagy a gyártó képviselője mellékeljen minden egyes járműhöz alvászám szerint. Ez azt igazolja, hogy a jármű megfelel a forgalomba helyezéskor hatályos adott járműkategóriára előírt európai normáknak.Az okmány álltalában színes vagy vízjeles, max. 2db A4-es oldalt tartalmaz. Ez ilyenkor az egyik legfontosabb okmány amit kérünk. Természetesen a jármű számláját is (adásvételi szerződését) külföldi számláját, ha harmadik országból származik (nem az EU területéről) akkor a vámoltatását igazol,ó okmányt is be kell mutatni . Amennyiben már valamely uniós államban volt forgalomban, akkor az eredeti külföldi forgalmi engedély és adásvételi vagy számla kell a jármű egyedi forgalomba helyezési eljárásának elindításához. Megjegyzendő, hogy az L7e kategória maximálisan 15 kW motorteljesítményű qudokat jelent, e fölött nincs mód a járművet forgalomba helyezés előtti vizsgálatra állítani. Természetesen a megfelelő okmányok bemutatása mellett vannak speciális vizsgálati pontok amelyeket vizsgabiztosaink ellenőriznek a quadokon.
Nekem ezt írták a 250-esem hez de szerintem nem lehet nagy különbség a forgalomba helyezésénél, de szerintem írj a közlekedési felügyeletnek akkor többet ki tudól deríteni
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek nagy méretű 4T DUGATTYÚJA, ami nem kell neki és megválna tőle mondjuk ingyen?Mondjuk 1 hengeres motorból való
Minél nagyobb kellene nekem.
Ha van valakinek válaszoljon erre a kommentre és irjon egy e-mail cimet benne.
Nem baj ha a szoknyája törött, de a tetején ne legyen törés.
Szeretnék belőle ajándékot késziteni az egyik motoros haveromnak.
Eddig egy 525-ös KTM-é van ami azt hiszem 95mm széles.
További szép napot!
Hűtőrendszert hogyan kell tisztítani?
Leengedem a vizet, de hogyan lehet kitisztítani?
Gondolom nem slaggal vagy nagynyomású mosóval belenyomatni a vizet...
Én az akksira tippelnék, hiszen ilyen hidegben hamarabb merül.
Ilyenkor amíg van ereje, addig meghajtja, utána meg ahogy írtad csak kerreg a relé.
Ha kerreg, tedd rá töltőre vagy bikakábellel és úgy próbáld.
Ha ilyenkor se csinálja azt amit, kellene, akkor tényleg nem az akksi.
Mondjuk én ha ilyenkor beindítom, előtte egy 15 perc melegítésben van része hősugárzóval. :D
nem a kettő annyi
Nekem ezt írták a 250-esem hez de szerintem nem lehet nagy különbség a forgalomba helyezésénél, de szerintem írj a közlekedési felügyeletnek akkor többet ki tudól deríteni
a gumi 90%-os nagyon jó állapotban van. 30.000ft
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek nagy méretű 4T DUGATTYÚJA, ami nem kell neki és megválna tőle mondjuk ingyen?Mondjuk 1 hengeres motorból való
Minél nagyobb kellene nekem.
Ha van valakinek válaszoljon erre a kommentre és irjon egy e-mail cimet benne.
Nem baj ha a szoknyája törött, de a tetején ne legyen törés.
Szeretnék belőle ajándékot késziteni az egyik motoros haveromnak.
Eddig egy 525-ös KTM-é van ami azt hiszem 95mm széles.
További szép napot!
Hűtőrendszert hogyan kell tisztítani?
Leengedem a vizet, de hogyan lehet kitisztítani?
Gondolom nem slaggal vagy nagynyomású mosóval belenyomatni a vizet...
Köszi előre is a segítséget!
Ha valakinek van kérem jelezzen hogy mennyiért van. Köszönöm
Ilyenkor amíg van ereje, addig meghajtja, utána meg ahogy írtad csak kerreg a relé.
Ha kerreg, tedd rá töltőre vagy bikakábellel és úgy próbáld.
Ha ilyenkor se csinálja azt amit, kellene, akkor tényleg nem az akksi.
Mondjuk én ha ilyenkor beindítom, előtte egy 15 perc melegítésben van része hősugárzóval. :D