Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,a kormány összekötő rud és gömbfej érdekelne!ára?+ azt szeretném megkérdezni,hogy a rud milyen hosszu,mert nekem széles lengőkarom van és nemtudom,hogy a gyári van-e benne!
Köszönöm
trx 250, 400ra keresek kopott, lefutott gumit. vagy szögesgumit.
ELADÓÓ gyári kerekezővas.!
15,000 ft.! érdeklődők irjanak és adom a számot.! ;)
ZSÉ! Írj egy elérhetőséget nekem a giraffe64@freemail.hu címre. Köszi!
Szia! Ez a hátsó lengőkar a felújító szett. Ára: 20.000.-
szia! nekem van töbféle sport dobom! hivj ha érdekel!
12.000-et akartm írni...
LTZ-re való használt sportdob eladó. Közepes állapotban, nincsen szétrohadva. Ezzel vettem a gépet, de cseréltem gyárira... Ár:22000.-
tel.: húsz-598-8185
Sziasztok!

Nekem is Suzuki LTZ 400-asom van és a bal első felni egy csúnya baleset következtében tönkrement. Érdekelne van-e valakinek eladó felnije jó áron (lehet használt és új is)?

Telefonszámom: +36204140389
Szia.Van külön is.06 30 231 79 20
Szia.Hívj az ár miatt.06 30 231 79 20
Sziasztok valaki meg tudná mondani, gömbfejeket lehet kölön cserélni vagy csak lengőkarostól és kormányösszekötőstöl? Ha lehet akkor honnan lehet beszerezni és milyen árban van?
Köszönöm
Szia! A lengőkar felújító készleted milyen árban van és ez 1 db alsóhoz van?
Sziasztok!
LTZ 400-hoz alkatrészek eladók!
Érd: 20/391-5561
Halihó....quadászok! :D

ltz-re keresek sportkipufogót! látok 1-2 hirdetést de ár nélkül.....
..kérhetek azt is hozzá? ..köszi
Sziasztok!
Érd: 20/3915561
Sziasztok!
Érd: 20/391-5561
neked is tel 209941855 segitek.
telefonon könnyebb 209941855
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet szelephézagot állítani LTZ-n, mert Service manualban csak azt látom, hogy kell szét szedni, hogy lehet beállítani, azt nem írja le, ráadásul az értékeket sem...
Vagy lehet ezen nem is kell állítani?
Yamaha TT 600-ason egész egyszerű volt, de itt látva a robbantott rajzokat, kicsit másképp néz ki az a része és nem a dupla vezérműtengely miatt...
Sziasztok.

Ki tud nekem segiteni? Mikor kell vezérműláncot cserélni, lehet rajta fesziteni? Nagy meló?
Milyen más kötelező dolgok vannak az olaj és a levegőszürő karbantartásain kivűl? Gondolok itt a gyertyára? hozzá kell nyulni vagy csak akkor ha jelentkezik,hogy nem ugy megy vagy nem indul stb.
Eddig olaj+szürő, levegő szürő, és fékbetétek voltak cserélve. Lassan 1 éve van nálam.Át kell nézni rajta valamit? Vagy ha csak jelentkezik?
Légyszi válaszoljon valaki !
üdv engem érdekelne a traktor mintás gumi féle mennyi lenne az ára?
és hány%-os,mennyire használt előre is köszönöm
Nem azt mondtam hogy gagyi hanem azt hogy nem kínai minőségről beszélek.Kínait lehet már kapni pár ezer ftért.Lehet kapni Dougles és más fajta erősített alufelniket(pl:univerzálmotor 22900ft)és ez is ugyanolyan jó.Inkább ilyen áron újat vesz az ember.
QuadTaki.!
lenne 1 ajánlatom.!
Suzuki ltz 400 gyári kerekezővas csere a matrica szett ért.!
15,000 ft ért hirdetem te is akkor te adod azt én ezt ha neked megfelel hívj vagy írj .!
Semmi gond.De azért kicsit néz utána , hogy mennyi az ujj ltz 400 felni.Meg talán,hogy mennyire gagyi.