Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA, a kilépő érdekelne, hogy milyen állapotban van, és hogy mennyiért adnád. Köszi!
Szia a számom 06 20/977 6004
Honda cbr 600rr eladó, Ltz 400-ast beszámolnék
QuadTaki !Megadnál agy tel. számot? kérdeznék az LTZ-ről . :istván
bukymoto!Azt az újat sem vetted meg QuadosJosef-től,te inkább érdeklődő kritikus vagy,magas neked ez az ár.Amúgy az enyém(2010-es 75 üzemórás)neked már öreg,fáradt gép,tudsz ettől újabbat ,jobbat olcsobban! Nem fontos válaszolni! :istván Debrecenből
Szia.Van szépek 20 ezer / darab.06 30 231 79 20
Szia,
nekem van 4 nagyon szép gyári DID felnim! Hívj és megegyezünk! 20/391-5561
Sziasztok!

Keresek 4db(2első 2hátsó) gyári felnit!
Árat lésgyi írjatok!

Köszi
Eladó felnik és gumik. Ha érdekel :0630-273-1779
Hello! Eladó motorok gyári papírjaival és kp. számlával.
Tel: 20/977-6004
Hello!

Ez a motor bontódik, minden eladó, kinek mi kell?
1 pár 9es méretű felnit keresek.
ha valaki tud valami jó ajánlatot írja meg (akár mailbe)
Igen minden gyári rajta gumik,markolatok, stb. és nincs összekarcolva az alja sem nem tudom mire használták meg ki használta de így van ! Ha kételkedsz kérdezd meg quados Jozefet ! :D Egyébként én is vettem 2 éve egy ltz-t ami 2004-es volt igaz nem doktornőtől de olyan volt mint ha kijött volna a boltból megvették háromszor ültek rajta azt is aszfalton és azóta letették poron kívül újszerű volt...
bukymoto ! ha elhiszed, hogy van 5 éves LTZ 30-40 üzemórával, akkor azt is el kell hidd, hogy azt évente 1 napot használták,azt is napos időben egy doktornő, mert ha eső esett inkább taxit hívott és azzal ment a quados csapat után. Tehát minden új rajta a gyári szőrös Dunlop gumitól kezdve a kormánymarkolatig, és nincs a váz alján egy karcolás sem. A képen az ilyen 3 napig sterimózott, felpolírozott quadok mind szépek, csak később jössz rá, hogy mi mindent kell cserélni ( futómű, motor ) . István ( 1957)
Sziasztok!
Vannak új motorjaim és alkatrészeim!
Híjatok: 20/391-5561
Sziasztok!
Vannak új motorjaim és alkatrészeim!
Hívjatok: 20/391-5561
Sziasztok! Vannak új motorjaim és alkatrészeim!
Hívjatok: 20/391-5561
Szia,
van LTZ-400 blokkom, még benne van a vázban. Kipróbálható, garantáltan 100%-os. Hívj: 20/391-5561
Szia,
van két Kenda első gumim, kb 80%, 10.000 ft/db. Ha érdekel, hívj: 20/391-5561
Hát ez a 7-8-900 kicsit azért erős túlzás, lehet van olyan "okos" aki unatkozik és hirdetget.... de a reális ár messze van ezektől amiért el is lehet adni én tudom mert most adtam el 550-ért a sajátom pedig az aztán felszerelt volt egyébként az évjárat szerintem ezeknél semmit nem számít mivel nincs változás fogalmi szintén nincs így értéke nem több csak az állapot és a felszereltség számít, a tiéd persze más mert újabb típus már de azért akkor sem éri a dupláját sztem. Ja visszatérve a sok vacakra azért van pár kivétel Pl. quados Jozefnél 750 ezres irányáron a k7-es szó szerint olyan mint ha most jött volna ki a szalonból és fele annyi üzemóra van mint a tiédbe..... Na mind1 majd meglátjuk Üdv.
ltr telom van gyári is fox de a külső rugos hivj 209941855
A gép hibátlan,újszerű,a használtautón K5 K6 K7-esek vannak 700-800-900 ezerért, ami mindenütt lóg-lötyög és füstöl,több ezer üzemórás fáradt motorral. Az enyém 75 üzemórás,olyan mintha újat vennél,gyere el,nézd meg élőben Debrecenben,mielőtt előre lealkudod. Augusztus óta le van állítva,a másikat használom.Van még rajta vadi új egykerekezővas,Leo VinceX3 dob,és kilépőt is adok hozzá.Ha még mást is kérdeznél, akkor istvanmotor@freemail.hu vagy 0630-8595282. telefonon.
Néztem a hirdetésed jól néz ki így kép alapján de ez az ár szerintem nem reális látom belinkelted , hogy 2 millió az új ára hát ehhez annyi , hogy kérdezd meg hány db kelt el pl idén belőle Tudom nehéz behatárolni az árát mivel ez az egy db van hirdetve az országba én csak arra hagyatkoznék, hogy nyáron volt hirdetve egy ilyen csak fehér volt és az se kelt el éppen hamar pedig 890-re volt hirdetve . Nem tudom volt e már rá ajánlatod de én 900-at ajánlanék érte persze ha jó a gép !
Szia.Már bontódott egy kicsit.
de van még sok motor alkatrészem.
bukymoto:nézd meg a Használtautón a Suzuki quadok között!Az 5.dik oldalon van,a 43.sz- hirdetés(Ltz 400 Injektoros,cserélhető kezdőszöveggel).1.190.000 FT Tel.:0630-85-95-282

Quad

Az új ára:
Az új ára