Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 colos legyalázott hátsó terepgumit keresek, olcsóért, párban. Ha valakinek lenne elfekvőbe, legyen szíves jelezzen. Vagy itt vagy adatlapi emilbe. Nagyon köszönöm
Köszönöm szépen a tippet!
Szia Kisgellen!
Raktam fel képet a dobról. Ára: 35.000 Ft, gyári dobot beszámítok! Egyébként ez olasz dob. Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Sziasztok!
LTZ 400-hoz alkatrészek eladók! Érd: 20/391-5561
Mindhez adnak újonnan,(magyar kezelési,pecsétes szervizkönyv névre kiállítva,számla-az első vevő nevére év,hónap, nap-ra kiállítva,pótkulcs,szerszám nyomásmérővel) de semmit nem adnak később vele, mert csalnak az évjárattal.Ezért nem tudod hogy lopott-e, vagy csak évjárattal csalnak. Nekem van egy magyar nyelvű könyvem az Lzt-hez,hívj és megbeszéljük hogy küldjek 1 másolatot. István,debrecenből
tel.:0630-85-95-282
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
LTZ 400-hoz alkatrészek! Érd: 20/391-5561
Hátsó Használt idom.!
QuadosJozef: Az utolso kepen levo bontott ltz-n milyen kipufogodob van? Esetleg tudnal rola jobb minosegu kepet kuldeni,ha elado? Ar? Lehet hogy erdekelne! Koszonom!
Progrip Cross mez (XXL) és Progrip Cross nadrág (38) együtt újszerű állapotban, Féláron ELADÓ. Szállításban tudok segíteni. Tel.: 06-70-3717-342
Progrip Cross mez és Progrip Cross nadrág együtt Féláron, újszerű állapotban ELADÓ. Tel.: 06-70-3717-342
Sziasztok!
Létezik ltz 400 hoz magyar nyelvű szervízkönyv?
Ha lenne valakinek és eladná megvenném.
Szia,
van első lámpán. Eredeti, gyári. Ha érdekel, hívj: 20/391-5561
Sziasztok eladó Sürgősen 1 Vadonatúj Suzuki első sárvédő idom.!
Sárga.
ugyanitt 1 használt darab hátsó idom a fogatók nincsenek letörve.!

Tel: 06 30 312 0894 ! minden hétköznap délután 3 után vagyok elérhető.! Hétvégén Bármikor.! Hívj meg egyezünk ;)
..első lámpát keresek Ltz400-ba.....árakat is kérnék! :D
180*60-as 4mm vastag Haspáncélnak való tábla lemez eladó!
28000Ft
0630/504 87 30
Bandris www.hqracing.hu kérj tőlük árajánlatot ők bizti tudnak segíteni ha fotómű tuningot akarsz egyedileg gyártott , fejlesztett cuccokat árulnak . Nekem is van a vasamon pár cucc tőlük eddig nem csalódtam bennük .
Sziasztok eladó Sürgősen 1 Vadonatúj Suzuki első sárvédő idom.!
Sárga!
65.000 ezer magyar Forint.! az ár irány ár.!

Tel: 06 30 312 0894 ! minden hétköznap délután 3 után vagyok elérhető.! Hétvégén Bármikor.! Hívj meg egyezünk ;)
SZiasztok!
Keresek 2004-es ltz400-hoz magyar szervízkönyvet. Neten találtam, de csak angolt. Esetleg ha valakinek lenne bedigitalizálva vagy ha eladná a füzetet, akkor vevő lrnnék rá.
Hello

erről a motorról minden eladó. 0620/9776004
én is apa vagyok,igy értelek de ha olcson akarsz biztonságos gépet fordulj hozzá értö emberhez
a tutti vassss az also fekete,de a felső sem kutya.
igy hoztam vissza egy nem fizető vásárlotol.mer nem ez van rajta.gumi terén köszönöm a felajánlást de kb. 40db supermoto ill.shorttack gumim van.
Na ja! De míg te 48 évesen tekersz a spéci quadoddal, addig én a 16 éves lányomnak szeretném kicsit igazgatni a gépét! Én 2 keréken gurulok, És nem tudok "hegeszteni" neki. De ha gondolod neked ingyen bérmentve postázok 2 használható elsőgumit amit a gyerekéről levettem, hogy ne az a vacak kínai legyen a tuti vasadon!