szia
köszi a hirt már épp multkor mikor belestél tova áltál sity sutty kérdezni akartam hogy mi a fejelméynek,gyógyulás téren...a kegutóbbi videót láttam a tv2 ön ezt is kiváncsian várom..
jobbulást kivánok-unk neki...és szerintem ezt a fórum nevében is mondhatom
Előbb-utóbb mindenki eljut arra a szintre, hogy a gyári teljesítmény már semmi örömöt nem jelent és elkezdődik a reszelés. Nem tudom miért kell hozzápiszkálni, mikor gyárilag pont elég
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
Köszi a választ , mostanság szeretnék venni a gépre Bódist , halottam már a hangját az én tipusumon, katalizátorral , vagy anélkül javaslod. Majdnem úgy szól , mint egy 1000 gixer a bömi.
Szio Pep!
köcci kérdésed megvagyok...sok a dolgom
Timike lesz a naploban (Tv2) vasárnap ha jol tudom! Megkapta a "kis lábacskáit" már tud velük járni. Alakul a dolog.... Viola aki hátul ült már jól van felépült nem is marad semmi maradandó. Kata aki vezetett sajnos deréktól lefelé megbénult! És nagyon maga alatt van, páne hogy nem tudja feldolgozni hogy Timcsi a lábait miatta veszitette el.
köszi a hirt már épp multkor mikor belestél tova áltál sity sutty kérdezni akartam hogy mi a fejelméynek,gyógyulás téren...a kegutóbbi videót láttam a tv2 ön ezt is kiváncsian várom..
jobbulást kivánok-unk neki...és szerintem ezt a fórum nevében is mondhatom
De akkor többször be sem linkelem....
Siastok....
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
Hollnap Cita valaki?
Ezt még timihez...
http://webcast.tv2.hu/naplo/in....
köcci kérdésed megvagyok...sok a dolgom
Timike lesz a naploban (Tv2) vasárnap ha jol tudom! Megkapta a "kis lábacskáit" már tud velük járni. Alakul a dolog.... Viola aki hátul ült már jól van felépült nem is marad semmi maradandó. Kata aki vezetett sajnos deréktól lefelé megbénult! És nagyon maga alatt van, páne hogy nem tudja feldolgozni hogy Timcsi a lábait miatta veszitette el.
Jön,lát,szétszed,összerak(ha tud),és szalad tova!
Üzenem a kemény magnak csak heteroba nyomjátok
Holnap visza olvasok
Rosszak legyetek