Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanolyanban kételkedem,de adja isten hogy ne legyen igazam
Hát lehet hogy veszek fehér bútormatricát és csinálok egyedi busajelet
50 volt:a fejidom matrica,a busa jel,meg az egész ami a dekliig lemegy.meg a hátuljára a matrica
s-betű kimaradt
Rám is ragadt valami hálka a német rokonoknak
Milkabácsi ne paráztass
csak lehet vmi normális utángyártottat ami még hasonlít is....vagy inkább ugyanolyan
Parakalo?
Láttam utángyártott matricát,nem is egyet...hát nem raktam volna fel
Na látod ezért nincs pénzed!
Ha futkostál volna utánna,megveszed 35.000-ért,és elbenzinezel 20.000-ret!Ugye mekkora bolt!És lehet hogy a"nem eredeti" még nemis passzol valahol.És akkor megint mehettél volna 10.000-rért!
nem vágom h pontosan mi is volt benne abba az 50-ben.....fújás + matrica?
csak a busa jel meg az alatta lévő háromszög 17.800 volt,azt tudom
und alles gut kollege? was sprechen sie mit deutche leute?
én a gyárit vettem,összesen volt 50 körül,lusta voltam futkosni utána,a suzukiban rendeltem meg vértesszőlősön
Vacsora meg jolét!
Másnak meg az idomot lefényezni sincs miböl!Hát szabadilyet?!
Fiveurban!
nem veled beszéltem telefonon múlt héten lábtartó ügyben?
Valaki fontsabb mint mi?
Kiaz a miniszterelnök?
de net legalabb van
Mert egyszerü lélek vagy!
Pénzböl élni mindenki tud,pénznélkül na az müvészet!
és hol fújták az idomot?....szép lett?.....a matricát hol lehet ócsón beszerezni mert ahogy hallom a gyári baromi drága
Csá! Ittvagyok, csak protokoll vacsorán vótam a németekkel...Ehh... Délben kacsa este bélszín...nem bírom már a strapát...
Vendégeim vannak Milka, hajnalban bepótolom!
mi van a jóidővel.....itt levágta a szél az egész közsségben a világítást....koromsötét van.....fúj a szél és esik....gusztustalan
Engem boldogít,nagyon is
a fejidomon nekem van egy 3-4 centis karc,de nincs még kész mert a matrica arra a többi után jött meg 2 héttel....de majd az is meglesz,ha a férjem hazatéved
miert lennel az a penz nem boldogit...csak eszkoz...valamire