...azt talán Kykee ragasztotta rám, de voltam már minden: Zseby, Zsebes, Zsebybaba, Zseb (by Mr. Haya) ...szóval bármi, ami pici és erszénnyel kapcsolatos
Már megvan!Idejében felfogom tenni!
Egyébként már ugy az év 75%-a megvan szervezve,de még nemvolt idöm telljesen összerakni!Meg nem jo,ha több tura fut egyszerre,mert megkeverednek!Emlékezz tavajra!
Idejében minden fennt lessz!
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
Elkezdtük a nyári turák szervezését!
Az elsö Szlovákia rafting tura(persze motorral).Idöpont Május 10-11.Az ár 6.000FT/fö.Ebben benne van szállás,étkezés,raftingolás!Szerintem versenyképes ár!Aki nem akar vizezni,az se gond,rengeteg látnivalo van a környéken,no meg lehet szerpentinezni is!Akik tavaly voltak,azok tudják milyen helyen vittem öket!
Jelentkezni:www.motorozz.hu jooo barátok foruma!
Mindenkit szeretettel várunk!
mindig mondtam hogy az emberi elme határtalan dolgokra képes,,és igen!
gratuláljunk nekik,várták a nagy hüséget biztos,,vagy biztos volt egy roncskereskedö aki mondta "gyerekek mostanság pang az üzlet"
Tittelett!
Ezek az állatok/Közterület Fenntartó Váll.../fellocsolták hajnalban ,a fagyban a Szentendrei utat!
Nem döglöttem meg..... ....nagyon kemény volt!
A "régiek" már megszokták,és szerintem eddig nem csalodtak(negativan).
Én maradok annál,amit te használsz!Bár Borsot én átkereszteltem szépszemünek hivom!De szerintem csak én.Egyszerüen gyönyörü szemei vannak!
Egyébként már ugy az év 75%-a megvan szervezve,de még nemvolt idöm telljesen összerakni!Meg nem jo,ha több tura fut egyszerre,mert megkeverednek!Emlékezz tavajra!
Idejében minden fennt lessz!
Nemtudtam hogy a Zyebes téged takar!
Ütős páros!
Lehet énvagyok vak,de nem látlak feliratkozva a farsangra!Pedig szivesen összefutnék veled személyesenis!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
Elkezdtük a nyári turák szervezését!
Az elsö Szlovákia rafting tura(persze motorral).Idöpont Május 10-11.Az ár 6.000FT/fö.Ebben benne van szállás,étkezés,raftingolás!Szerintem versenyképes ár!Aki nem akar vizezni,az se gond,rengeteg látnivalo van a környéken,no meg lehet szerpentinezni is!Akik tavaly voltak,azok tudják milyen helyen vittem öket!
Jelentkezni:www.motorozz.hu jooo barátok foruma!
Mindenkit szeretettel várunk!
mikor... Hulk Hogant... elengedték otthonról sétálni....
Az idő tudást ,és rutint hoz
gratuláljunk nekik,várták a nagy hüséget biztos,,vagy biztos volt egy roncskereskedö aki mondta "gyerekek mostanság pang az üzlet"
Ezek az állatok/Közterület Fenntartó Váll.../fellocsolták hajnalban ,a fagyban a Szentendrei utat!
Nem döglöttem meg..... ....nagyon kemény volt!